Caramel
| cover popband Caramel

CARAMEL
| Are you ready for the Caramel flavours?!

Are you ready for the CARAMEL FLAVOURS?!

Pop coverband Caramel speelt de lekkerste tracks vanaf de zer00s tot NOW!, met een dikke knipoog en déjà vu naar de bekende classics van de vorige eeuw!

Back to the zer00s & we’ll do some 80s, 90s & now!

De zevenkoppige popband Caramel combineert de lekkerste tracks van de eenentwintigste eeuw met rake dansklassiekers uit de 80s, 90s, zer00s en now.

Energy = the key!

De zevenkoppige popband Caramel combineert de lekkerste tracks van de eenentwintigste eeuw met rake dansklassiekers. Hun energieke show staat garant voor een spectaculaire avond waarbij de voetjes ongetwijfeld van de vloer gaan en muzikaliteit hoog in het vaandel staat. Met de drie meiden in het front, elk gezegend met een geweldige strot, zorgt de band voor een spetterende avond vol kwaliteitsentertainment van de bovenste plank. Caramel is fris, jong en uiterst professioneel.

Verdiende strepen & kwaliteit

Caramel is een graag geziene band op bruiloften, studentengala’s en bedrijfsfeesten. Zo hebben ze gespeeld voor verschillende internationale firma’s als Shell, Fokker en Akzonobel. Bovendien stonden ze op diverse festivals zoals Hilversum on Air, Zomerfeesten Gorinchem, Feest op ‘t Neude, Leidens Ontzet en de Vierdaagse feesten in Nijmegen en veel en veel meer… De populariteit van de band ontgaat niemand, zo ook niet radiozender 3fm.

Caramel band pop coverband

This coverband got talent!

De bandleden van Caramel ontmoetten elkaar op de jazz- en popafdeling van het Utrechtse Conservatorium. Hun aanstekelijk enthousiasme en muzikaal talent zorgt ervoor dat Caramel een begrip is geworden binnen de wereld van de coverbands. Met veel plezier nemen ze hun publiek aan de hand en zetten de zaal op z’n kop hun tijden op een muzikale avontuur waarbij de nieuwste krakers, klassiekers en vergeten hits allemaal naar voren komen.

Staan er geen Caramelshows gepland in het weekend, dan zijn de muzikanten elders druk aan het spelen. De leden van Caramel zijn zeer actief in de Nederlandse muziekwereld en spelen in de (begeleidings)bands van onder meer Krystl, Rigby, Handsome Poets, Eva Auad en Chris Hordijk

info / aanvraag / boek

CARAMEL
| video

Zomerfeesten promo :

4daagse feesten video :

Mesmerized in Huissen :

CARAMEL
| foto’s

info / aanvraag / boek