GOT THE VIBE!
| original coverband

GOT THE VIBE!
| warm, stijlvol  & party!

Partyband met klasse en warme uitstraling

Got the VIBE brengt je de eerlijke live band weer op de planken! Herontdek het juiste lekkere echte bandjes­-gevoel bij de herkenbare muzikaal uitnodigende en verrassend uitgevoerde versies van je favoriete dans, feest, stamp en meezingers.

De authentieke feestband

Neen, Got the VIBE! is geen over-pretentieus net­-niet­-coverbandje in een koud schreeuwerige led-wall-setup met zinloze attributen. Got the VIBE! zal het publiek op eigen muzikale merites overtuigd weten te boeien, waarbij het publiek de hoofdrol speelt op uw volledig geslaagd feest!

De eerlijke feestband met breed repertoire

Van classics tot eighties, van lekkere soul, via enkele besten van Neerlands bodem (indien gewenst) tot nineties, zero’s en de leukste van NU.
Het repertoire wordt afgestemd op de gelegenheid. Alles kan langskomen maar dan in muzikale klasse uitgevoerd op een warm stijlvol podium met professioneel licht en geluid, door (in)credible muzikanten.

Muzikale klasse

Insiders herkennen de bandleden wellicht van toonaangevende artiesten en collega-bands. Zij laten het publiek met liefde voor muziek de hele avond onbekommerd dansen, swingen en pretentieloos feesten.

Authentiek warm welkom en gezellig podium

Het podium heeft continue een heerlijk warme uitstraling met de fraaie grote vintage industriële lampen, sfeervolle warm houten toetsen-setup, drums en ombouw.

Passie en professionaliteit

Met een combinatie van passie voor feest en professioneel muzikaal vakmanschap is het vuur aan en gaat compromisloos het dak er altijd af! Muzikale kunde en klasse of niet: het is gewoon altijd dikke party met de ritmesectie van 4 strakke mannen en de 3 ijzersterke stoer & sexy stijlvolle zangeressen.

info / aanvraag / boek

GOT THE VIBE!
| video

GOT THE VIBE!
| foto’s

GOT THE VIBE!
| original band

Got the VIBE! is een fantastische band zie een hele keur aan nummers kan spelen. De band is uiterst muzikaal en ze zijn erg goed op elkaar ingespeeld. Met hun passie een aanrader voor ieder feest!

Wat een power zeg! Bij ons was het publiek continue op de dansvloer, jong en oud. We kijken terug op een onvergetelijke avond het Got the VIBE!

Heerlijke band een top-keuze van de bekende krakers en juiste actuele nummers. Het podium zag er geweldig sfeervol uit. De TVs met logo van de band, ons bedrijf en ook video bij de nummers zijn erg fraai. Zowel sfeervol als een hele mooie aanvulling op de lichtshow.

Vanaf het begin stond de dansvloer vol! De bandleden gaan allemaal mooi en stijlvol gekleed. Het is gegarendeerd een geslaagd feest met deze band!

Dank voor een heerlijk onbekommerd feest. We hadden de pauzes echt even nodig om bij te komen. Gelukkig speelde de DJ er fijn op in door even gas terug te nemen in de pauzes. In de afterparty heeft de DJ nog even lekker kunnen knallen. Een top-combinatie voor ons bedrijf, personeel en bedrijfsuitstraling.

De band had vanaf het begin een super connectie met het publiek. Met hun kunde, enthousiasme en veelzijdig bekend repertoire ging het dak eraf.

We hebben enorm genoten van de band. En ze stralen ook zo’n enorm plezier uit op het podium. We zijn heel blij met onze keuze. TOP!

We hadden ons het feest te Huis ter Duin niet beter kunnen wensen met deze geweldige band. De sfeer was super en met de samenwerking met het hotel hadden we geen omkijken. Alles wat geweldig voor elkaar. We hadden er totaal geen omkijken naar, en konden ons fijn met onze gasten bezighouden. En lekker feesten en dansen natuurlijk!