GOT THE VIBE!
| legends coverband

GOT THE VIBE!
| warm, stijlvol  & party!

Do you GOT THE VIBE?

Muziek moet je raken, daarvoor is het toch bedoeld? Het gevoel dat je niet stil kan blijven staan, dat je daarom wel MOET bewegen en dat je niets anders meer wilt dan lekker keihard meezingen. Met GOT THE VIBE! zit je vanaf de eerste tonen helemaal in dat gevoel; om die reden: gegarandeerd! Negeren heeft geen zin dus geef je maar over en “Let it all go!”

Party professionals & muzikale Legends

Zeg eens eerlijk: hoe vaak zag jij op een feestje een ongeïnspireerde band de tijd volspelen, met op de achtergrond een afleidende ledwall met nietszeggende visuals? Die exact hetzelfde repertoire speelde als de bands van de drie vorige feestjes? Precies… De muzikale Legends van GOT THE VIBE! doen het in alle opzichten anders. Deze Party Pro’s die hun muzikale sporen echt verdiend hebben, spelen met echte bezieling. Daarmee met de focus op de gasten maar vooral ook met onnoemelijk veel plezier. En dat zie je terug!

Het complete plaatje

Niet alleen zorgt GOT THE VIBE! voor een hoogstaand muzikaal niveau, het oog wil natuurlijk ook wat. Een goed begin is het halve werk dus is de band verwend met drie prachtige zangeressen. Geniet van de energie van deze stoere vakvrouwen. De vier heren op het podium zorgen ervoor dat de band staat als een huis. Groovend als een malle en stevig stomend als een warmgedraaide diesel. GOT THE VIBE! is daarom meer dan een “lekker bandje”.

‘T is écht een lekker bandje!

The finishing touch

Naast de muziek en de poppetjes op het podium zorgt de altijd hardwerkende crew voor de finishing touch. Een sfeervolle bühne met een warme uitstraling, grote industriële spots en houtaccenten in instrumentarium en decor. Om nog maar te zwijgen over het fantastische geluid. Het complete plaatje, daar gaat het om bij GOT THE VIBE. Altijd!

GOT THE VIBE! doet het in alle opzichten anders. Deze muzikale Legends die hun sporen ruimschoots hebben verdiend spelen met echte bezieling. Met de focus op de gasten maar de Party Pro’s feesten vooral ook met onnoemelijk veel plezier. En dat zie je terug! 

Got-the-vibe-band-feestband.com-Foroxity-Filmarena-15e-jubileum-VIP-party-in-Sittard-feestband-23

GOT THE VIBE!
| video

GOT THE VIBE!
| foto’s

GOT THE VIBE!
| original band

Got the VIBE! is een fantastische band zie een hele keur aan nummers kan spelen. De band is uiterst muzikaal en ze zijn erg goed op elkaar ingespeeld. Met hun passie een aanrader voor ieder feest!

Wat een power zeg! Bij ons was het publiek continue op de dansvloer, jong en oud. We kijken terug op een onvergetelijke avond het Got the VIBE!

Heerlijke band een top-keuze van de bekende krakers en juiste actuele nummers. Het podium zag er geweldig sfeervol uit. De TVs met logo van de band, ons bedrijf en ook video bij de nummers zijn erg fraai. Zowel sfeervol als een hele mooie aanvulling op de lichtshow.

Vanaf het begin stond de dansvloer vol! De bandleden gaan allemaal mooi en stijlvol gekleed. Het is gegarendeerd een geslaagd feest met deze band!

Dank voor een heerlijk onbekommerd feest. We hadden de pauzes echt even nodig om bij te komen. Gelukkig speelde de DJ er fijn op in door even gas terug te nemen in de pauzes. In de afterparty heeft de DJ nog even lekker kunnen knallen. Een top-combinatie voor ons bedrijf, personeel en bedrijfsuitstraling.

De band had vanaf het begin een super connectie met het publiek. Met hun kunde, enthousiasme en veelzijdig bekend repertoire ging het dak eraf.

We hebben enorm genoten van de band. En ze stralen ook zo’n enorm plezier uit op het podium. We zijn heel blij met onze keuze. TOP!

We hadden ons het feest te Huis ter Duin niet beter kunnen wensen met deze geweldige band. De sfeer was super en met de samenwerking met het hotel hadden we geen omkijken. Alles wat geweldig voor elkaar. We hadden er totaal geen omkijken naar, en konden ons fijn met onze gasten bezighouden. En lekker feesten en dansen natuurlijk!