Artiesten
| Xander de Buisonjé

ARTIESTEN
| Xander de Buisonjé

Xander de Buisonjé & Volumia!

Als voormalige voorman van de Nederlandse band Volumia! is Xander de Buisonjé al vroeg bekend geworden. Deze 9-mans feest band bestormde vroeger jarenlang de Nederlandse hitlijsten. Zo kent vrijwel iedereen de vrolijke deuntjes en stemmige ballads. Hij schreef onder andere de nummers ‘Hou Me Vast’, ‘Het Is Over’ en ‘Afscheid’. Daarmee zijn het intussen Nederlandstalige klassiekers geworden. In 2002 nam zanger Xander afscheid tijdens een memorabele, laatste show in de Heineken Music Hall. Daarna ging Xander solo.

Ras-entertainer

Heel erg lang heeft Xander er nooit lang voor nodig om het publiek mee te laten zingen en op zijn hand te krijgen. Bovendien werkt zijn enthousiasme als ras-entertainer altijd zeer aanstekelijk op de aanwezigen.

Bekende Nederlandse zanger

Tijdens zijn optreden met live band zingt Xander in zijn repertoire zowel liedjes van Volumia! als zijn solo-hits. Ook onder andere ‘Hazes’ of ‘Brood’-nummers kunnen zomaar voorbij komen. Daardoor monden zijn optredens al snel uit in een super-feest!

Muzikant

Naast een goede pianist, heeft Xander bovendien een geweldige stem en is hij een echte bandjes-muzikant. Daarom is ieder optreden van deze Artiest met band een genot en een groot muzikaal feest dat Xander als geen ander weet over te brengen op het publiek.

Alleskunner

Wist u dat Xander naast artiest en zanger onder andere ook een begenadigd muzikant is? En daarnaast producer, presentator, buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. Bovendien is hij vooral een mensenmens! Live met Xander of trouwen met Xander? Vraag naar de mogelijkheden voor uw event.

Xander-met-band-live-boeken-de-Buisonje
Xander de Buisonje boeken met live band, blazers en zangeressen

Bekende Nederlander

Het grote publiek leerde Xander de afgelopen jaren ook beter kennen als gevestigd presentator. Maar ook als TV-persoonlijkheid aan de ene kant dankzij mega-producties als De Vrienden van Amstel LIVE! Waarvan hij zeven jaar op rij de host was. Bovendien geniet hij aan de andere kant bekendheid vanwege zijn deelname aan Holland Zingt Hazes. En verder van televisieprogramma’s als The Next Pop Talent en Bloed, Zweet en Tranen. Samengevat: iedereen kent Xander!

XANDER
| video

Artiest Xander de Buisonjé met live band Boston Tea Party :

Live met Boston Tea Party te Zomerfestival IJmuiden :

Live met Boston Tea Party: Rock medley: Ik kan het niet alleen + band voorstellen :

XANDER
| foto’s