50 jaar bestaan camping ‘t Buuteland jubileum Bij van Els in Sint Anthonis

Tijdens het ’gouden’ jubileumweekend op 10 en 11 november 2017 is de voormalige manege ‘t Buuteland omgetoverd tot een waar party- en eventcentre. Daarom was iedereen welkom om dit mee te vieren!

Indrukwekkend Jubileum

Al 50 jaar buitengewoon kamperen en recreëren: ‘t Buuteland. Vandaar dat Wouter, George en Theo van Els met die slogan campinggasten, manegeklanten, vrienden en bekenden uitnodigden voor een feestje!

50 jaar camping 't Buuteland jubileum

Om hun jubileum te vieren hadden ze feestband Boston Tea Party op vrijdagavond 10 november uitgenodigd!

Compleet met LEDscherm videowall

Natuurlijk verscheen feestband Boston Tea Party in vol ornaat en daarmee ook compleet met indrukwekkende LEDscherm videowall om er een top feest van te maken! Het publiek swingde mee op de muziek, hits en medleys van bekende dans en feest classics, old and new.

Camping ‘t Buuteland

‘t Buuteland is een gezellige, landelijk gelegen Brabantse camping waar je zelfs met paard welkom bent. Of je nu lekker wilt genieten van de rust en ruimte van het platteland of juist actief bezig wilt zijn: bij ’t Buuteland en in de prachtige omgeving kun je letterlijk en figuurlijk alle kanten op!

Brabant

‘t Buuteland is ouderwets gezellig, maar wel voorzien van alle moderne technieken en faciliteiten die je van een camping mag verwachten. Waardoor de gezellige sfeer je een aangenaam verblijf in het gemoedelijke Brabant garanderen! Niet voor niets is camping ’t Buuteland voor jong en oud al jarenlang een onvergetelijke vakantiebestemming.

Manege

Vroeger was ‘t Buuteland een manege waar geregeld ook gasten bleven overnachten. Nu zijn de rollen omgedraaid. Veel gasten overnachten hier en geregeld ook een paard.

Foto’s | 50 jaar camping ‘t Buuteland jubileum Bij van Els Sint Anthonis

Video | 50 jaar camping ‘t Buuteland jubileum Bij van Els Sint Anthonis

Info | 50 jaar camping ‘t Buuteland jubileum Bij van Els Sint Anthonis

Meer informatie extern: