Coco Beach Bonaire Oud en Nieuw party Dutch Caribbean

Coco Beach Bonaire Oud en Nieuw party Dutch Caribbean

2018-04-26T15:40:38+02:00foto's, openbaar, video|

Coco Beach Bonaire Oud en Nieuw party Dutch Caribbean

Coco Beach Bonaire vierde afgelopen Oud en Nieuw met veel vuurwerk en een knallend optreden van Boston Tea Party.

Met een podium op het strand en half in de zee werd de jaarwisseling muzikaal omarmd. Vele toeristen waren vanuit o.a. Nederland overgevlogen om de Silvester Party in de Caribbean mee te maken. Bovendien was men zomers gekleed en met tropische drankjes in de hand wachtte men het aftellen af.

Vuurwerk

Coverband Boston Tea Party verblijdde het publiek met vele verrassende medleys waardoor de vakantiesfeer er goed in kwam. De feestband was speciaal voor deze bijzondere avond met KLM overgevlogen om er een goed feestje van te maken.

Om middernacht werd het strand verlicht door het vele vuurwerk, wat voor een prachtig schouwspel zorgde. Want hoe mooi kun je het nieuwe jaar beginnen? Ten eerste op een tropisch eiland met een warme temperatuur en ten tweede met vele dansende feestgangers om je heen.

Radio

De dames waren ook even uitgenodigd bij het locale radio station Mega hit FM! Met het zingen van een klein a capella stukje “Who Do You Think You Are” van de Spice Girls lieten ze goed horen wat ze in hun mars hebben. Check de video van het oefenen op het strand.

Live in de radiostudio:

Islander Bonaire

De band verbleef in het prachtige hotel Islander Bonaire (2016). Bovendien werden de bandleden verwelkomd met een fles champagne in de kamer. Ook hadden de kamers uitzicht op de zee.

Romantischer kun je niet wakker worden in het nieuwe jaar! Daarnaast werden in de cocktailbar heerlijke mix-drankjes geschonken, en de band heeft zich uitermate vermaakt.

Bonaire

Naast het harde werken kon de band natuurlijk ook genieten van het prachtige eiland. Er werd gesnorkeld, rondgereden, en natuurlijk kon de UNOX nieuwjaarsduik op 1 januari niet worden overgeslagen! Check deze foto’s voor een klein verslag.

Dank

Onder andere grote dank aan Bulent Karaca en Michiel van Dam werd er vaak op het nieuwe jaar geproost! Dank jullie wel mannen voor de goede zorgen. Ook dank aan hotel Islander Bonaire en natuurlijk Coco Beach Bonaire voor de waanzinnige dagen!

Foto’s | Coco Beach Bonaire Oud en Nieuw party Dutch Caribbean

Video | Coco Beach Bonaire Oud en Nieuw party Dutch Caribbean

Info | Coco Beach Bonaire Oud en Nieuw party Dutch Caribbean

Share This Story, Choose Your Platform!