Corona proof event deze zomer!

Een corona proof event samen met Boston Tea Party Special Edition; wie wil dat nou niet?! Want deze zomer mogen we er weer tegenaan! Nog niet zoals vanouds met onze 10 vertrouwde bandleden, maar dan eventjes in gepaste vorm: Boston Tea Party Special Edition!

Corona proof event in de zomer samen met Boston Tea Party Special Edition!

1 juli

Waarom nog niet op de oude manier met tien muzikanten? Nou, tot 1 september mogen er nog geen feesten boven de 100 personen gegeven worden. Wij begrijpen natuurlijk heel goed dat jullie dan ook niet zullen kiezen voor een grote partyband, hoe superleuk dat natuurlijk ook is. Maar… vanaf 1 juli wordt het maximum aantal bezoekers al wel uitgebreid naar 100 personen voor bioscopen, restaurants en cafés en culturele instellingen. Dit geldt dan ook voor georganiseerde samenkomsten, bedrijfsfeesten én bruiloften. Dus dan moet er gewoon lekker gedanst worden tijdens zo’n feest! En daar willen we bij zijn!

Corona proof event in de zomer samen met Boston Tea Party Special Edition!

Boston Tea Party Special Edition

Daarom zijn we tot (vooralsnog) 1 september 2020 te boeken in een kleinere bezetting. Boston Tea Party Special Edition! 5 enthousiaste bandleden, waaronder 2 prachtige zangeressen. De formule blijft uiteraard hetzelfde zoals jullie van ons gewend zijn: de vele medleys van de heerlijkste oude én nieuwste feest- en dancehits van de afgelopen jaren zullen vol passie en enthousiasme voorbij komen, maar dan nu met een tijdelijke kleinere bezetting.

Corona proof event in de zomer samen met Boston Tea Party Special Edition!

Bruiloft

Ga je trouwen, en wil je een onvergetelijke bruiloft, ook voor jouw gasten? Wil je een (klein) bedrijfsfeest organiseren? Is er een buitenfeest binnenkort gepland, maar je hebt nog geen muzikale omlijsting kunnen vinden? Neem dan even contact met ons op! En vraag naar alle mogelijkheden. Buiten de Boston Tea Party Special Edition hebben we nog een aantal andere mooie mogelijkheden om jouw event op te fleuren.

Corona proof event in de zomer samen met Boston Tea Party Special Edition!

Tot heel snel allemaal!

Foto’s | Boston Tea Party Special Edition!

Video | Boston Tea Party Special Edition!

Info | Boston Tea Party Special Edition!

Meer informatie extern: