De bandleden nemen over het algemeen alleen hun koffer en handinstrumenten mee. De spullen voor de zaal en het podium (licht, geluid en backline van de band) worden door de technici getransporteerd, opgebouwd en gecheckt.

De vrachtwagen is standaard een gewone bakwagen (vrachtwagen van 10-11 meter lang, 2m50 breed en 4m hoog).

De vrachtwagen zal geheel gelost worden en de spullen worden naar het podium in de zaal gebracht. Op zo’n moment kan de locatie wellicht even schrikken. Maar weet dat als de techniek 2 uur verder is met bouwen, dat dan alles netjes opgesteld staat en de kisten ook netjes zijn weggewerkt.

Omdat de apparatuur vervoerd wordt in een vrachtwagen zaal er een goede toegang tot de locatie moeten zijn. De toegangsroute moet goed geschikt en voldoende veilig zijn voor de vrachtwagen om te rijden. Checks zijn: grachten paden, gras, poorten, bruggen, bomen, paaltjes in de weg, tijden van laden en lossen in binnensteden, vergunningen.

Een effen route en een afstand van 15 meter vanaf de vrachtwagen tot aan het podium is goed te doen voor de technische ploeg. In het geval van een lift of indien de omstandigheden anders zijn overleggen we graag even vooraf. Er zouden meerkosten kunnen zijn indien er extra personeel meegaat (ook vanwege Arbo).

Overleg svp even bij twijfel. We nemen graag voor u contact op met de locatie.

Triple-Show-vrachtwagen-feetsband-Boston-Tea-Party.jpg

Triple-Show-vrachtwagen-feetsband-Boston-Tea-Party.jpg