Kwizut Sportcomplex D’n Ekker Beek en Donk: What A Knock Out!

Kwizut Sportcomplex D’n Ekker Beek en Donk: What A Knock Out!

2018-02-17T01:24:43+01:00foto's, openbaar, video|

Kwizut Sportcomplex Dn Ekker Beek en Donk feestband.com

Kwizut Sportcomplex Dn Ekker Beek en Donk: What A Knock Out!

Kwizut in Sportcomplex D’n Ekker in Beek en Donk was weer een waar spektakel! Op 13 januari 2018 werd op een spannende, maar vooral gezellige manier het slimste team van Beek en Donk bekendgemaakt. Tijdens deze avond onthulde de organisatie ook een aantal antwoorden van de kwis en werd er tevens een klein filmpje van het verloop van de quizavond vertoond!

Team

Hoe gaat Kwizut nou eigenlijk in z’n werk? Op vrijdag 29 december 2017 vond alweer de zevende editie van Kwizut plaats. Het is de bedoeling dat je zelf een team samenstelt en een eigen locatie regelt waar de kwiz gemaakt gaat worden. Het team mag uit zoveel personen bestaan als je maar wilt. Ook iedereen buiten Beek en Donk mag deelnemen. Heb je een team samengesteld dan dien je dit team aan te melden via www.kwizut.nl.

D’n Ekker

Op vrijdag 29 december om 18.30 uur begon de start bij Dn Ekker in Beek en Donk waarna je de kwiz na een (aantal) opdracht(en) mee krijgt. Het is de bedoeling dat je zelf met je team op zoek gaat naar een locatie om de quiz te maken. Dit kan bijvoorbeeld bij iemand thuis zijn, maar het kan natuurlijk ook bij sportverenigingen, cafés, gemeenschappelijke ruimtes, etc. Tijdens de kwiz mag je gebruik maken van alle soorten hulpmiddelen die je maar kunt bedenken, zoals computers, laptops, rekenmachines, telefoons, buren, vrienden, etcetera.

Beek en Donk

De kwiz bestaat uit ongeveer 125 vragen waarvan zo’n 30 à 40 procent over Beek en Donk gaat. Het kwizboek staat vol theorie- en praktijkvragen. Daarnaast bevat de kwiz ook een geheime opdracht. Het team vaardigt een teamlid af voor de geheime vraag naar een nader te bepalen locatie.

Tot 23.30 uur heb je de tijd om de quiz te maken. Het spel kent de inzet van een joker. Het team mag zelf bepalen voor welke categorie de joker ingezet wordt. Zet deze joker slim in, want het verdubbelt de punten op deze categorie!

Feestavond

Op de feestavond van 13 januari werd de uitslag uitbundig gevierd met een optreden van coverband Boston Tea Party. De bandleden waren naderhand helemaal uitgeput! Het publiek reageerde namelijk uitzinnig, dus de band ging er volop tegenaan!

Tijdens de avond mocht ook de locale held het (volks)lied van Beek en Donk “K*lling In The Name Of” van Rage Against The Machine ten gehore brengen. Zie ook de video onderaan!

Het winnende team krijgt de eer om zich een jaar lang de slimste van Beek en Donk te mogen noemen!! Kortom: naast de kwizavond ook een hartstikke leuke, verrassende feestavond!

Dank

Met dank aan fotograaf Joost Duppen en de organisatie van Kwizut!

Video | Kwizut Sportcomplex Dn Ekker Beek en Donk

Foto’s | Kwizut Sportcomplex Dn Ekker Beek en Donk

Info | Kwizut Sportcomplex Dn Ekker Beek en Donk

Share This Story, Choose Your Platform!

Ga naar de bovenkant