Parkstad Limburg Economy Award: Ondernemerschap in de spotlights

Op donderdag 21 juli 2023 vond de PLEA Parkstad Limburg Economy Award 2023 plaats in Theater Heerlen. Tijdens deze feestelijke avond werden de winnaars van de Economy Award en de Talent Award bekendgemaakt.

Economy Award

De Economy Award is een prijs voor bestaande ondernemers die een succesvolle bijdrage hebben geleverd aan de economische bedrijvigheid in Parkstad Limburg. De winnaars van de Economy Awards zijn succesvolle ondernemers die hun bedrijf in de afgelopen jaren heeft laten groeien tot een belangrijke speler in de regio. Hij is een inspiratiebron voor andere ondernemers en zet zich in voor het versterken van de economische bedrijvigheid in Parkstad Limburg.

Talent Award

De Talent Award is een prijs voor startende ondernemerstalenten (tussen de 1-5 jaar actief) die een succesvolle bijdrage hebben geleverd aan de economische bedrijvigheid in Parkstad Limburg. De winnaar van de Talent Award is steeds een innovatief ondernemer die met zijn bedrijf een nieuwe markt heeft gecreëerd. Hij is een voorbeeld voor andere jonge ondernemers en zet zich in voor de toekomst van Parkstad Limburg.

Boston Tea Party

Na de bekendmaking van de winnaars was het tijd voor een spetterend optreden van de band Boston Tea Party. Tijdens het optreden werden ze bijgestaan door de artiesten Frans Bauer, Edsilia Rombley en Martijn Fischer. Het optreden van Boston Tea Party met Frans Bauer, Edsilia Rombley en Martijn Fischer was een groot succes. De zaal stond op zijn kop en zong uit volle borst mee met de hits van de artiesten.

PLEA

De PLEA Parkstad Limburg Economy Award is een belangrijke waardering voor ondernemers uit de regio. De award stimuleert ondernemerschap en draagt bij aan de economische ontwikkeling van Parkstad Limburg.

PLEA video’s

PLEA foto’s

Parkstad Limburg Economy Award