Rocking Piano | happy request band

Rocking Piano
| happy request piano show!

Rocking Piano is de leukste en meest veelzijdige live ‘crazy’ piano-show van dit moment!

Wat is Rocking Piano?

De Rocking Piano live request piano show entertainment van top kwaliteit voor een eerlijke prijs. Een knallend feest volledig op maat ingevuld door een hecht team van louter fulltime professionele muzikanten die hun sporen ruimschoots hebben verdiend in het live crazy piano entertainment.

Interactie: het publiek is de baas.

Jij roept en Rocking Piano speelt! Elk optreden leveren wij voldoende flyers en pennen mee, voor het aanvragen van verzoeknummers. Van Queen tot Andre Hazes en van ABBA tot Metallica!

Een energieke, interactieve live-show waarbij de band als jukebox fungeert: jij vraagt, zij spelen het!

Met Rocking Piano komt er gegarandeerd, volledig op maat, professioneel TOP-entertainment in huis. Welke garant staat voor een onvergetelijke avond!

Wie zijn wij?

Rocking Piano is al jaren het gezelligste live piano-entertainment van Nederland! Een interactieve pianoshow waarbij jullie feest centraal staat. Vraag verzoeknummers aan, zing mee, dans mee en maak er samen met ons een onvergetelijke avond van!

Waarom Rocking Piano?

Een gespecialiseerd team van de beste piano-entertainers en begeleidende muzikanten vormen je eigen samengestelde band. Wij werken uitsluitend met professionele beroepsmuzikanten. Deze muzikanten hebben allen jaren lange ervaring in het verzorgen van live muziek op trouwfeesten en bedrijfsevenementen.

Rocking Piano | your special request live band
Rocking Piano | your special request live band

Geschikt elk type feest

Bedrijfsfeest: geheel op maat en tot in de puntjes verzorgd
Trouwen: we nodigen je uit voor een geheel vrijblijvend persoonlijk gesprek!
Achtergrondmuziek: genieten van live sfeer-muziek tijdens diner of receptie

Rocking Piano - pianos drums

Rocking Piano standaard of stel zelf samen

We bieden in elke prijscategorie een mogelijkheid aan om je eigen Rocking Piano zelf samen te stellen.
De piano is de basis. Vul deze aan met een drummer, gitarist, saxofonist, zanger, zangeres percussie en/of nog een pianist. Je kan het zo uitgebreid maken als je zelf wil. Uiteraard geven we hierin graag passend advies.

standaard show: 3-mans bezetting (aanbevolen: piano, drums, gitaar)
plus show: 4-mens bezetting (aanbevolen: piano, drums, gitaar, zangeres)
XL show: 6-mens bezetting (aanbevolen: piano, piano, drums, gitaar, sax, zangeres)
duo show: 2-mans bezetting (aanbevolen: piano, drums)

info / aanvraag / boek

TROUWEN

Geheel vrijblijvend, een persoonlijk gesprek

Jaarlijks verzorgen wij tientallen trouwfeesten en daar zijn we erg trots op! Niks is zo bijzonder als deel uit mogen maken van misschien wel hét feest van jullie leven. Het trouwfeest moet dan ook van begin tot eind helemaal naar jullie zin zijn.

Wij willen voor jullie de perfecte live band zijn en daarom nodigen wij jullie altijd, geheel vrijblijvend, uit voor een persoonlijke ontmoeting en gesprek. Op deze manier hebben jullie een gezicht bij de band, en krijgen wij een goed beeld van jullie wensen. Onder het genot van een drankje nemen we samen zaken als muzieksmaak door, stellen we de perfecte band samen, maken we een tijdsindeling voor het trouwfeest en kijken we naar eventuele wensen voor een openingsdans en/of slotliedje.

Al onze shows zijn helemaal compleet met geluid, licht en natuurlijk eventueel onze DJ voor 5 uur non-stop muziek! Alles voor een all-in prijs, zonder reiskosten. Kortom; wij willen samen met jullie en de gasten, er een onvergetelijk feest van maken!

5 UUR NON-STOP

Jullie feest geen minuut zonder muziek! Band en DJ wisselen elkaar af.

Speciaal voor trouwfeesten en bedrijfsevenementen bieden wij iets unieks: Live piano entertainment i.c.m. een LIVE DJ! Met deze combinatie halen jullie het beste van 2 werelden in huis. Een live band en DJ voor een avond die volledig ingevuld is met entertainment en dat alles door ons geregeld.

In de pauzes van de pianoshow zal de DJ het feest op gang houden en iedereen op de dansvloer genageld laten.

Dé perfecte combinatie voor ieder feest! Niet voor niets al jaren onze meest geboekte show. Oh.., en onze DJ krijgt ook graag jullie verzoeknummers door!

BEDRIJFSFEEST

Work hard & party harder!

Geef uw personeel het feest dat ze verdienen! Een avond feesten, gezelligheid, dansen en meezingen kan met Rocking Piano!

Rocking Piano heeft al heel wat bedrijfsfeesten mogen voorzien van onze interactieve pianoshow. Samen met uw personeel en klanten een avond feesten, dansen en meezingen met Rocking Piano! Van 20 tot 2000 man, wij maken het waar! Een compleet plaatje van licht, geluid en live muziek voor 1 duidelijke prijs.

Kijk bijvoorbeeld naar de optie van 5 uur non-stop muziek met onze LIVE DJ. Zo kunnen wij een compleet programma aanbieden en hoeft u nergens meer naar om te kijken. In persoonlijk onderhoud, nemen alle wensen door en zorgen we samen dat de avond helemaal naar jullie wensen kan worden ingevuld.

Uw bedrijfsfeest tot in detail verzorgd!

Alle muzikanten zijn fulltime beroeps en weten hoe een avond ingevuld moet worden met het beste live piano entertainment. Korte lijnen zorgen voor snelle communicatie en persoonlijk contact met de band. Wij vullen de avond volledig op maat in en regelen alles betreft het live piano entertainment, licht, geluid en podium. U heeft nergens meer omkijken naar. Rocking Piano regelt het.

Rocking Piano live piano entertainment is een perfecte partner voor uw bedrijfsentertainment. Neem direct contact op met ons via het contactformulier.

Rocking Piano
| the happy request piano show

Rocking Piano | happy request live band – promo

Rocking Piano | your special request live band – promo 2018

Rocking Piano
| foto’s

Lees ook: 

Rocking Piano | your special request live band