Artiesten
| Shirma Rouse

ARTIESTEN
| Shirma Rouse

Dutch Queen of Soul

Shirma Rouse is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Haar enorme bereik, soulvolle en rijke stemgeluid maken haar tot één van de meest gevraagde zangeressen van Nederland.

Van backings tot beroemdheid

Haar muzikale carrière start zij als backing-vocal voor artiesten zoals Chaka Khan, Michael Bolton, Alain Clark, Candy Dulfer, Henny Vrienten en Anouk. Als Anouk in 2013 Nederland vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival wordt Shirma Rouse door The Eurovision Times uitgeroepen tot beste backing vocalist van het songfestival. Inmiddels heeft zij 3 albums uitgebracht waarvan het derde album, Shout It Out Loud, in 2015 werd bekroond met de Edison Jazzism Publieksprijs.

Ode aan Aretha Franklin

Shirma Rouse staat in 2017 op geheel eigen wijze stil bij de 75e geboortedag van The Aretha Franklin. The Queen of Soul Celebration Tour, een concertreeks in binnen- en buitenland en een reprise van de door Shirma Rouse zelf geschreven theatershow “Shirma sings Aretha”.

Niks anders dan liefde

In maart 2017 verschijnt ook haar haar lang verwachte 4e studioalbum “Soul Serenade”, een hartverwarmende ode aan de liefde met nieuw geschreven songs, een duet met de Amerikaanse soulsensatie Ryan Shaw en bewerkingen van klassiekers als Imagine en Let it Be.

Shirma Rouse boeken met live band | feestband.com

Soulvolle Shirma

Met haar enorme bereik en soulvolle stemgeluid weet Shirma Rouse iedereen steeds weer omver te blazen.

SHIRMA
| video

Artiest Shirma Rouse live met band Boston Tea Party
Respect (Aretha Franklin)

Artiest Shirma Rouse & ZO! Gospel Choir
live met band Boston Tea Party : Ain’t nobody (Chaka Khan)

Artiest Shirma Rouse live met band Boston Tea Party : Uptown funk (Bruno Mars)

Shirma
| foto’s