Artiesten
| Trijntje Oosterhuis

ARTIESTEN
| Trijntje Oosterhuis

Trijntje

Trijntje Oosterhuis behoort al jaren tot de beste zangeressen van Nederland. In haar lange carrière verzamelde ze een indrukwekkende rij hits en zong ze met diverse grote wereldsterren en wordt ze geroemd om haar veelzijdigheid. Van Total Touch tot Michael Jackson en van Bert Bacharach tot Stevie Wonder; haar repertoire kent geen grenzen!

Van Total Touch, NL-talige hits en soul tot Burt Bacharach!

Ze Nederland op het Eurovisie Songfestival met het nummer ‘Walk Along’. Momenteel ligt de focus op haar nieuwe album en bereidt Trijntje zich voor op een uitgebreide clubtour in het najaar. Daarnaast zal ze in februari 2016 te zien zijn in de 3e editie van ‘Ladies of Soul’: de succesvolle reeks concerten in de Ziggo Dome samen met Edsilia Rombley, Glennis Grace, Berget Lewis en Candy Dulfer.

Geslaagd op elk event

Door haar veelzijdigheid is Trijntje Oosterhuis geschikt voor vrijwel elk event en samen met live band creeren we met u de juiste setting voor uw event.

Beheerst als geen anders alle genres

Als een van de meest veelzijdige zangeressen van ons land varieert Trijntje Oosterhuis met gemak tussen verschillende genres. Ze kwam vanuit de pop/soul, maakte verschillende albums met nummers van Burt Bacharach, nam een jazzplaat op met de bigband Clayton-Hamilton Jazz Orchestra en bracht weer een heel ander geluid in samenwerking met Anouk.

Trijntje-Oosterhuis-boeken-met-live-band-_feestband.com

Trijntje Oosterhuis imponeert

Een van Nederlands bekendste zangeres die in Total Touch eind jaren ’90 grote hits scoort als ‘Touch Me There’ en ‘Somebody Else’s Lover’. Trijntje Oosterhuis weet ook solo de hitlijsten te halen. Ten tijde van Total Touch met Nederlandstalige singles als ‘De Zee’, ‘Vlieg Met Me Mee’ en (het duet met Marco Borsato) ‘Wereld Zonder Jou’. Begin 2003 verschijnt de eerste Engelstalige solo-single van Trijntje Oosterhuis: ‘Free’.

Naast haar Total Touch werkzaamheden met haar broer Tjeerd Oosterhuis, heeft Trijntje ook met veel andere artiesten samen kunnen werken. Zoals Al Jarreau, Andrea Bocelli, Candy Dulfer, Coolio, Herman Brood, Herbie Hancock, Marco Borsato, Khaled en Lionel Richie.

TRIJNTJE
| video live met Boston Tea Party

Trijntje Oosterhuis met live band

(Vanwege copyright is er even geen audio bij deze video)

TRIJNTJE
| foto’s