Zilveren huwelijk met Xander de Buisonjé én DeBand.NL

Zilveren huwelijk met Xander de Buisonjé én DeBand.NL in Heerlen! Afgelopen maand vond het 25-jarig huwelijk van het prachtige stel Frans en Piroschka Voncken plaats. Daarnaast bestond hun bakkerij Voncken 50 jaar. Daarom was het de hoogste tijd voor een groot feest!

DeBand.NL

Party band van deze fantastische avond was de energieke DeBand.NL. Om die reden ging het prachtig geklede publiek helemaal los met heerlijke medleys van moderne én klassieke hits. Plus de fijnste Nederlandse meezing-, dans- en feestkrakers. Immers gingen alle handen in de lucht en de beentjes van de vloer, en werd er daarnaast flink meegezongen!

Zilveren huwelijk met Xander de Buisonjé én de Band feestband.com

Want hoeveel mooier kun je een zilveren huwelijk plus viering van het bedrijf vieren? Al met al werden de ongeveer 250 gasten muzikaal flink verwend.

Xander De Buisonjé

Nadat de coverband meerdere Nederlandse nummers had gespeeld kon ultieme meezing zanger Xander natuurlijk niet ontbreken tijdens deze avond. Vervolgens kwam de boomlange vriendelijke entertainer, zag en overwon!

Daarnaast betoverde hij iedereen met zijn bekende nummers, zijn aanstekelijke glimlach en swingende heupen.

Tegelijkertijd speelde DeBand.nl heerlijk mee. Daardoor de perfecte combinatie voor deze geslaagde avond dus!

Black Tie

Kleding thema van het feest van Black Tie, en de vele gasten hadden zich allen in gala stijl gekleed. De eigenaren van de bakkerij genoten zichtbaar van alle aandacht en feestelijkheden. Het geluk en liefde straalde van het hardwerkende echtpaar af!

Zilveren huwelijk met Xander de Buisonjé én DeBand.NL in Heerlen! Afgelopen maand vond het 25-jarig huwelijk van het prachtige stel Frans en Piroschka Voncken plaats. Tevens bestond hun bakkerij Voncken 50 jaar, dus genoeg redenen om er een groot feest van te maken!

Bakkerij Voncken

Deze 3 Sterren Bakkerij is een begrip in Kerkrade en omgeving! In de eerste plaats omdat Voncken brood en banket al 4 generaties bakt voor Heerlen en omstreken. In de tweede plaats hebben Frans en Piroschka Voncken naast de hoofdvestiging nog 17 succesvolle filialen.

Foto’s | Zilveren huwelijk met Xander de Buisonjé én de Band.NL

Info | Zilveren huwelijk met Xander de Buisonjé én de Band.NL

Meer informatie extern: