Akoestische optreden Vaak wordt er gevraagd naar een akoestische setting wat uiteraard te realiseren is. De combinatie van zang met pianist met vleugel is bijvoorbeeld veel voorkomend. Huwelijksvoltrekkingen en andere ceremoniële plechtigheden Het duo 2Got the VIBE! wordt veel gevraagd om huwelijksvoltrekkingen en ceremonies te omlijsten met een gouden randje. Hierbij wordt door haar telkens geluisterd naar en ingespeeld op de wensen van het bruidspaar. Geen lied is voor haar onmogelijk om het bruidspaar tegemoet te komen. Mocht het bruidspaar heel graag een bepaald nummer horen maar sluit de tekst niet aan dan is er tevens de mogelijkheid dat het duo een tekst op maat voor u schrijft. Uit het verleden is ook wel eens gebleken dat de bruid of bruidegom tijdens een ceremonie of dienst zijn of haar partner wil verrassen met een lied. Voor muzikale ondersteuning hierbij of vocale begeleiding het duo u ook bijstaan. In een eventueel kennismakingsgesprek kunnen de mogelijkheden en de wensen van het aanstaande bruidspaar worden besproken. Bezetting: met pianist met vleugel, gitarist, en/of zanger. Muzikale invulling: van 1 tot 8 nummers maximaal. Tijdsduur: vanaf 30 minuten tot 2 x 45 minuten (indien langer in overleg vooraf) Geluid: inclusief, tot 80 personen. meer in overleg

Akoestische optreden

Vaak wordt er gevraagd naar een akoestische setting wat uiteraard te realiseren is. De combinatie van zang met pianist met vleugel is bijvoorbeeld veel voorkomend.

Huwelijksvoltrekkingen en andere ceremoniële plechtigheden

Het duo 2Got the VIBE! wordt veel gevraagd om huwelijksvoltrekkingen en ceremonies te omlijsten met een gouden randje.

Hierbij wordt door haar telkens geluisterd naar en ingespeeld op de wensen van het bruidspaar. Geen lied is voor haar onmogelijk om het bruidspaar tegemoet te komen.

Mocht het bruidspaar heel graag een bepaald nummer horen maar sluit de tekst niet aan dan is er tevens de mogelijkheid dat het duo een tekst op maat voor u schrijft.

Uit het verleden is ook wel eens gebleken dat de bruid of bruidegom tijdens een ceremonie of dienst zijn of haar partner wil verrassen met een lied. Voor muzikale ondersteuning hierbij of vocale begeleiding het duo u ook bijstaan. In een eventueel kennismakingsgesprek kunnen de mogelijkheden en de wensen van het aanstaande bruidspaar worden besproken.

Bezetting:
met pianist met vleugel, gitarist, en/of zanger.

Muzikale invulling:
van 1 tot 8 nummers maximaal.

Tijdsduur:
vanaf 30 minuten tot 2 x 45 minuten (indien langer in overleg vooraf)

Geluid:
inclusief, tot 80 personen. meer in overleg