4JAZZ
| smooth jazz music

4Jazz.band
| live achtergrond jazz muziek

Dit stijlvolle jazzy combo gaat u verrassen

Met een prachtige zangeres en charmante pianist op baby-vleugel, contrabas en saxofoon brengt het combo 4Jazz muzikaal ongekende klasse. Of het nu gaat om sfeervolle achtergrondmuziek danwel meer aanwezig entertainment, 4Jazz is voor iedere gelegenheid de ideale muzikale omlijsting.

Goed afgestemd repertoire

Met een originele en smaakvolle repertoirekeuze fungeren zij sierlijk als achtergrond zodat de gelegenheid blijft bestaan om rustig te dineren en/of te netwerken.
Door de jaren heen heeft de band een fijn repertoire opgebouwd. Op verzoek is dit repertoire (in overleg) tevens uit te breiden.

Jazzy en/of Easy Listening

Als 4Jazz meer op de voorgrond mag treden zullen zij u trakteren op een swingende show van jazzy en easy listening -liedjes voorbij.

Akoestische optreden

Vaak wordt er gevraagd naar een akoestische setting, wat uiteraard te realiseren is. De combinatie van zang met pianist met vleugel plus contrabas en saxofoon is bijvoorbeeld veel voorkomend. Maar ook een gitarist en/of drummer kunnen een andere juiste samenstelling zijn voor uw gelegenheid. Informeer naar de mogelijkheden. We doen u graag goede suggesties.

Live achtergrond jazz muziek jazzband voor events: combo met jazz club jazz music | 4Jazz.band

In stijl professioneel uitgevoerd

Geheel in stijl zal combo 4Jazz uw evenement, bedrijfsfeest, ceremoniële plechtigheid, diner-dansant, receptie, opening, gala, presentatie, zakelijke bijeenkomst, beurs, het ja-woord in de kerk of ieder ander evenement, muzikaal vormgeven.
4Jazz.band

4JAZZ live achtergrond jazz muziek
| foto’s

4JAZZ
| smooth jazz muziek