DJ boeken bij een band
| allround DJ voor uw event

Pauze playlist of interactieve DJ?
| DJ compleet

DJs & DJ service

Onze DJ / entertainers zijn getraind en geschoold om een Kwalitatief Hoogstaande avond te verzorgen voor U en Uw gezelschap, in combinatie met een band. Vanzelfsprekend zijn de DJs ook zonder band te boeken.

De DJ specialisten

Zij begrijpen daarbij dat u als klant/gezelschap het belangrijkste aspect van de avond bent, hierdoor zijn zij instaat om in te spelen op uw wensen.

Altijd in dienst van het event!

De training, dan wel scholing die zij hiervoor hebben gevolgd zorgen ervoor dat zij een ALL-Round zijn, weliswaar met elk een eigen specialisme en altijd in dienst van de klant en het event!.

De door u gewenste stijl en uitstraling

Apres-Ski, House, Latin, Top 40, Lounge, Nederlandstalig, 90’s of Dance Classics, u bepaalt de stijl en sfeer; geen enkel probleem. U en Uw gezelschap zijn tenslotte het belangrijkste aspect voor ons!

100% Show Garantie

Gezien de scholing welke wij onze DJ’s/Entertainers geven en de jarenlange ervaring die zij hebben garanderen bieden en beloven wij 100% Show Garantie.

Passende extra’s

Met sax, violist, drums, zang, video of verlichte dansvloer. Uiteraard zijn de uitbreidingsmogelijkheden enorm. Wat een goede aanvulling is voor de show van de coverband op uw event. Zo kunt u uitbreiden met een swingende saxofonist, een trendy violiste, een opzwepende drummer of een gezellige zanger of zangeres.

Onze video DJ

Ook is het mogelijk de te breiden met videobeelden op de DJ booth, beamer of led schermen en verlichte dansvloer.

DJ-boeken-DJ-set-DJ-booth

Pauze CD of DJ?

De pauze muziek wordt bij elk optreden van de band standaard verzorgd met speciaal daarvoor door een DJ samengestelde playlisten met aan elkaar gemixte dance- / feest-nummers, zodat het feest in de pauze gewoon doorgaat! Voor inloop, diner of uitloop zijn andere speciaal samengestelde playlisten gratis beschikbaar.

DJ compleet = DJ + apparatuur all-in

Een live DJ in combinatie met de band is helemaal ideaal. Een DJ kan namelijk perfect inspelen op het publiek. Een coverband samen met een professionele DJ is daarmee een absolute garantie voor een continu feestende menigte!

| feestband.com/prijslijst

Een DJ en een complete DJ set-up is al mogelijk vanaf €495,- all in: inclusief DJ en inclusief DJ apparatuur en basic meubel. Dit is uit te breiden met uitgebreide DJ booths of Touch DJ of een VideoDJ.

Allround DJ voor elk event
| video + foto’s

Professionele allround DJ-compleet
| door u gewenste stijl voor uw event