GREAT GATSBY THEMA
| roaring twenties band

VINTAGE RETRO BAND
| get the Vintage Vibe!

Back to the Roaring Twenties

Het behoeft intussen geen uitleg dat Boston Tea Party van een feestje houdt. En tegelijkertijd het kan ze bovendien niet gek genoeg! Om die reden en inspelend op de regelmatig terugkerende vraag naar Great Gatsby themafeesten ondergaat de band een complete Retro-morfose!

Put on your dancings shoes

Ter illustratie, ben jij net als de andere gasten helemaal in stijl gekleed op deze vintage party? Dan maakt de coverband vervolgens het plaatje compleet. Ten eerste shinen de zangerssen in oogverblindende Charlston-outfits, ten tweede zie je de mannen in perfect passende gilets met classy white shirts en chique stropdas. Zó moet het zijn, je bent een avondje écht uit en dat zul je daardoor weten!De Vintage Vibe

Smaakvolle outfits stelen de show, maar daarmee ben je er nog niet. Boston Tea Party goes namelijk all the way! Dat begint om die reden natuurlijk bij een authentieke benadering van de geavanceerde lichtshow. Grote Retro-spots belichten daarom het podium met een warme, dampende sfeer. Je waant je vervolgens in een New York nightclub. Maar de spreekwoordelijke “Icing on the cake” is onder andere het gebruik van een echte houten Hammond, oude beeldbuis-televisies met Gatsby visuals, een vintage drumkit en een decoratieve houten podiumafwerking. Als er een tijdmachine zou bestaan dan was je dus zojuist geteleporteerd!


Great Gatsby zang piano


Great Gatsby Roaring Twenties 20s band zangeressen dames

Echte muziek door echte muzikanten

Terug naar de Roaring Twenties betekent ook back to basic waar het gaat om muziek maken. Dat is wat Boston Tea Party als geen ander kan. Geen flashy synthesizers of allerlei ondersteunende technische trucjes. De coverband speelt helemaal live en brengt hedendaagse hits en all time classics in een verrassend nieuw jasje terug op de dansvloer. Een swingende mix van vintage vibes, retro looks en het echte live gevoel.

Put on your Gatsby shoes!

Great Gatsby thema

VINTAGE / RETRO
| foto’s

VINTAGE / RETRO
| video

Great Gatsby, Roaring Twenties, Vintage, Retro thema