GREAT GATSBY THEMA
| warm stijlvol gezellig

VINTAGE RETRO BAND
| warm, stijlvol  & party!

Authentiek & stijlvol klassieke uitstraling

Boston Tea Party Vintage brengt je de eerlijke live band weer op de planken! Nix geen pretentieus net-niet-coverbandje met koud schreeuwend ledscherm.

Retro vintage warm stijlvol podium

Boston Tea Party Vintage komt compleet met een warm en stijlvolle podiumaankleding met retro warme lampen, vintage warm houten Hammond toetsen set, retro houten televisies met video en visual-content, classic drumstel en warm houten ombouw. In overleg is het concept van de band te vertalen naar aankleding van de zaal en het hele feest

Hier wordt nog echt muziek gemaakt door de band!

Herontdek het juiste lekkere echte bandjes-gevoel bij de herkenbare muzikaal uitnodigende en verrassend uitgevoerde versies van bekende hits en classics, gespeeld in muzikale klasse.

Great Gatsby Roaring Twenties 20s band zangeressen dames

Event in Great Gatsby of Roaring Twenties stijl?

De vintage retro look en uitstraling kan op verzoek uitgebouwd worden tot een band en uitstraling die zeer geschikt is voor de populaire feesten met een Great Gatsby / Roaring Twenties -uitstraling. Met retro vintage lampen op het podium. Een authentieke uitstraling van de band met warm houten ombouw. En bandleden in volledig in stijl van het thema. Vraag naar de mogelijkheden voor uw feest!.

info / aanvraag / boek

VINTAGE / RETRO
| foto’s

VINTAGE / RETRO
| video

Great Gatsby, Roaring Twenties, Vintage, Retro thema

info / aanvraag / boek