GREAT GATSBY THEMA
| roaring twenties band

VINTAGE RETRO BAND
| get the Vintage Vibe!

Back to the Roaring Twenties

Het behoeft geen uitleg dat Boston Tea Party van een feestje houdt. En het kan ze eigenlijk niet gek genoeg. Inspelend op de regelmatig terugkerende vraag naar Great Gatsby themafeesten ondergaat de band een complete Retromorfose!

Put on your dancings shoes

Ben jij net als de andere gasten helemaal in stijl gekleed op deze vintage party? De band maakt het plaatje compleet. De zangeressen shinen in oogverblindende Charlston-outfits, de mannen in perfect passende gilets met classy white shirts en chique stropdas. Zó moet het zijn, je bent een avondje écht uit en dat zul je weten.De Vintage Vibe

Smaakvolle outfits stelen de show, maar daarmee ben je er nog niet. Boston Tea Party goes all the way! Dat begint natuurlijk bij een authentieke benadering van de geavanceerde lichtshow. Grote Retro-spots belichten het podium met een warme, dampende sfeer. Je waant je in een New York nightclub. Maar de spreekwoordelijke “Icing on the cake” is het gebruik van een echte houten Hammond, oude beeldbuis-televisies met Gatsby visuals, een vintage drumkit en een decoratieve houten podiumafwerking. Als er een tijdmachine zou bestaan dan was je zojuist geteleporteerd!


Great Gatsby zang piano


Great Gatsby Roaring Twenties 20s band zangeressen dames

Echte muziek door echte muzikanten

Terug naar de Roaring Twenties betekent ook back to basic waar het gaat om muziek maken. Dat is wat Boston Tea Party als geen ander kan. Geen flashy synthesizers of allerlei ondersteunende technische trucjes. De band speelt helemaal live en brengt hedendaagse hits en all time classics in een verrassend nieuw jasje terug op de dansvloer. Een swingende mix van vintage vibes, retro looks en het echte live gevoel.

Put on your Gatsby shoes!

info / aanvraag / boek
Great Gatsby thema

VINTAGE / RETRO
| foto’s

VINTAGE / RETRO
| video

Great Gatsby, Roaring Twenties, Vintage, Retro thema

info / aanvraag / boek