Talenten van uw organisatie
| Sterrenshow live on stage!

GRIJP JE KANS
| Shine like a Star !

Steel de show samen met je collega’s

Stel je eens voor… Heb je stiekem wel eens gedroomd van een plekje op het podium, naast die fantastische zangeres of samen met die toffe band? Dat je één keertje zelf in het middelpunt staat en dat de zaal helemaal losgaat door jouw fantastische optreden? Dan hebben we nieuws voor je: jij kan samen met je collega’s de STER van de show worden!

Teamspirit

Niets werkt beter voor de teamspirit binnen je bedrijf dan een gezamenlijke activiteit buiten werktijd. Als je dan ook nog eens iets mag doen waarvan je iets opsteekt, en waarbij je je (verborgen) talenten mag laten zien in een feestelijke setting, dan is dit je kans!Work hard, play hard, party hard!

Onder de bezielende leiding van muzikanten van Boston Tea Party – DE feestband van Nederland – werk je aan je performance. Met tips en tricks stomen deze professionals je klaar voor een onvergetelijk optreden in de Sterrenshow voor een zaal vol collega’s. Hoe gaaf is dat!?

Natuurlijk doen we op de dag van het optreden een generale repetitie zodat je kan wennen aan de band en aan de zaal. Falen bestaat niet, je wordt gedragen door pure adrenaline.Talenten, muziek, passie & emotie in het sociale domein.


Sterren & Talenten van uw organisatie. Uw eigen Idols The Voice Talentenshow

Uitgebreide coaching

Wil je als bedrijf meer diepgang geven aan de voorbereiding op de Sterrenshow dan is een uitgebreidere coaching mogelijk.

Wat de coaches bij The Voice of Holland doen, doen de coaches van Boston Tea Party ook. Samen zoeken naar jouw kracht. Waar excelleer je, wat is je valkuil, hoe werk je samen met de band of je collega’s. Een leerzaam proces dat desgewenst in de weken voorafgaand aan het optreden doorlopen kan worden.

At your service!

Oef…! En toen bleek dat alle collega’s graag mee wilden doen in de Sterrenshow. Een avondvullend programma is natuurlijk geweldig, maar bij heel veel aanmeldingen zullen we een voorselectie moeten maken. Boston Tea Party helpt door een pre-scouting van de aanmeldingen voor je te doen, zodat we een mooie dwarsdoorsnede van het bedrijf vinden en iedereen een topfeest gaat beleven.

RSVP

Save the date, meld je aan, doe mee, geef je snel op, ga oefenen! Stuur een bijzondere uitnodiging naar je collega’s. Boston Tea Party biedt de mogelijkheid een prikkelende Sterrenshow-shout-out-video te maken, zodat we samen maximale exposure en betrokkenheid genereren. Als dat geen topshow wordt!

Sterren & Talenten
| video

Sterren: Talenten van uw organisatie live on stage!

Voorbeeld van uitnodiging voor de Talenten

Live video van optredens : verslag


Live video van optredens : Crazy in love – Beyonce cover


Live video van optredens : Let me entertain you – Robbie Williams cover

Sterren & Talenten van uw organisatie
| foto’s