Thuisbasis van de leukste & beste feestbands !

Thuisbasis van de leukste & beste feestbands !2023-12-03T17:38:14+01:00

FEESTBAND.COM

| thuisbasis van de leukste & beste feestbands van Nederland !

FEESTBAND.COM

Welkom op FEESTBAND.COM! De thuisbasis van de beste en leukste feestbands van Nederland.

Kan je eigenlijk wel zonder?

Wees eerlijk: een goed feest kan niet zonder een spetterende feestband. Zo’n band die je meteen bij je kladden pakt, die je kippenvel bezorgt van je kruin tot aan je tenen en die jouw feest daardoor onvergetelijk maakt. Precies dat soort bands vind je bij FEESTBAND.COM. En dat is niet zomaar een mooi verhaaltje, dat is onze belofte!Kwaliteit door professionaliteit

We zijn trots op onze huisbands en dat gevoel willen we graag met jullie delen. Omdat we uitsluitend gaan voor het hoogst haalbare, op alle niveaus. We werken met de beste zangers en zangeressen en we kiezen altijd voor de meest gemotiveerde topmuzikanten & feestbeesten. En waar zouden we zijn zonder onze technische crew? Met de nieuwste technieken op het gebied van beeld, licht en geluid zorgen zij ervoor dat wij kunnen shinen. Want entertainen is niet alleen ons vak, het is onze passie!

Perfecte party planning

Kies je voor een van onze bands, dan gaan we samen voor een excellente voorbereiding. We zijn er namelijk van overtuigd dat een strakke planning zorgt voor een rimpelloze uitvoering. We kennen de hobbels, de drempels, valkuilen en konijnen uit de hoge hoed. Al die kennis zetten we om in een vlekkeloze productie. En zie je dan plotseling nog een beer op de weg, dan duwen we die gewoon terug het bos in. Dat werkt fijn voor alle partijen en disciplines die tijdens jouw evenement samenkomen.Ervaar het zelf!

En we willen niet opscheppen, maar met onze jarenlange ervaring durven we het zonder blozen te zeggen: onze planning werkt écht! Je weet precies hoe laat we arriveren, hoe laat we soundchecken en wanneer we graag zouden willen eten. We plannen onze speeltijden punctueel, en lopen niet uit als jij dat niet wilt. We laten je zelfs weten hoe laat het podium weer leeg is en de klep van onze vrachtwagen sluit. Hoe fijn is dat?

Mogen we je overtuigen?

Natuurlijk, een uurtje googelen levert je een jungle aan alternatieven op. Een mooie website en een gelikte promo is verleidelijk, maar weet je dan ook echt wat je krijgt? Jouw feest staat of valt met de kwaliteit van het entertainment, dus laat je vooral adviseren. Kom onze feestbands en “Ander-tainment” vooral live ervaren, dan zorgen wij ervoor dat we jou overtuigen! Tot snel?

FEESTBAND.COM/Boston-Tea-Party/
FEESTBAND.COM/REPOP/
FEESTBAND.COM/huwelijk/
FEESTBAND.COM/2Easy/

Nieuws

Boston Tea Party | feestband

Is This A Party Or What ?!

Wouter Schueler
Wouter Schueler
20:43 13 Feb 21
Super nice band! Always party!
Sebastiaan Flier
Sebastiaan Flier
19:24 03 May 18
Non-stop party music, they just keep on going....
Lynn Maaskamp
Lynn Maaskamp
18:44 03 May 18
Music for everyone! Always time for a party...and it certainly will be with this band!💃🕺👍
kim naomi Pendjol
kim naomi Pendjol
12:24 30 Apr 18
Always a party with this band, guaranteed! Nice energy on stage and a very musical whole!
Jan Stavenuiter
Jan Stavenuiter
10:13 26 Apr 18
What an energy! All classic and more. Really great!
JP van den Berge
JP van den Berge
18:05 11 Apr 18
This party never stops!
Michele Van der Aa
Michele Van der Aa
23:08 22 Nov 17
Always a joy to be on the road with these great musicians. A really great band!
Meer beoordelingen
js_loader
Ga naar de bovenkant