Big-band-style
| extra spetterende blazers!

STIJLVOL EVENT
| extra blazerssectie: bigband

Bigband style

Aan de ene kant is Boston Tea Party zonder bigband al een feestband die altijd al standaard met 3 blazers optreedt. Anderzijds bestaat er de bijzondere mogelijkheid om uit te breiden tot een big-band-style blazerssectie.

6 spetterende blazers

Dus extra moddervet blazers-geweld door middel van een verdubbeling van de de blazers. Niet alleen dus de gewone blazerssectie van trompet, tenorsaxofoon en trombone. Maar ook daaraan toegevoegd een extra trompet, altsax en baritonsax.

Dubbele blazerssectie

Anders gezegd: waar bijna alle andere feest- & coverband uit gemak niet eens blazers kunnen inzetten. Daarmee zoeken wij de muzikale uitdaging. Vandaar dat we kiezen voor een echt muzikale dubbele blazerssectie!

Small big band : bijzonder en stijlvol

Daarmee brengen we in stijl extra cachet en uitstraling. Het is onder andere een goede toevoeging voor gala, business & rotary-events.

Bekend feest-repertoire

Boston Tea Party big-band-style brengt in de eerste plaats het bekende dans, pop en feest-repertoire. Hiervoor zijn de partijen van de nu 6 blazers niet alleen totaal herzien en opnieuw gearrangeerd. Maar ook zal de klank van de gehele band u in bewondering versteld doen staan. Kortom we gaan niet met 2 mens 1 dezelfde partij spelen, echter zijn daarmee alle partijen opnieuw gezet in een bovendien gloednieuw arrangement per nummer!

Swing- & jazzy?

Weliswaar speelt speelt de band met big-band-stijl uitbreiding het gewone repertoire voor een feestavond. Echter ook is op verzoek mogelijk dat bijvoorbeeld de eerste set in swing-stijl repertoire wordt gespeeld. Tenslotte is ook mogelijk om een bekende Artiest toe te voegen voor een bijzondere finale-show.

Big-band-style
| foto’s

Big-band-style
| video

Meer informatie (extern): 

Ofschoon Boston Tea Party bigband style in principe het gewone pop en feest repertoire speelt. Daarmee dus niet perse in de swing-versies van Robbie Williams & Paul Anka. Echter op verzoek is een andere stijl mogelijk voor 1 of meer sets.