LED SCHERM
| videowall video & visuals

LED SCHERM VIDEOwall
| live video en visuals!

LED scherm videowall

Een bijzondere aanvulling voor je event is de LED scherm videowall met full media setup. Samen met ons professionele licht en geluidsbedrijf wordt het podium omgetoverd tot een creatief totaalplaatje van geluid, licht, visual, video en camera’s.

(w)elke band met ledscherm?

De creatieve setup is namelijk geen fantasieloze koud schreeuwerige videowall, die je wel eens elders ziet wat lijkt op een uit de kluiten gewassen breedbeeld-TV met wat bandleden ervoor in schemer met zinloze attributen. Het is daarentegen een visueel creatieve setup die daarmee samengaat met de licht show.

Eigen logo op eigentijdse ledscherm setup

Het is bijvoorbeeld ook mogelijk je eigen bedrijfslogo op de led scherm videowall van de band te projecteren. Er is nog een reden dus om naar de persoonlijke mogelijkheden te informeren.

LEDscherm videowall set Mandemakers DMG Arjan van Dijk

Creatieve LED scherm videowall

De LED scherm videowall setup is complete full media origineel creatieve combinatie van diverse ledscreens (main-led-screen en side-led-screens), licht, video en camera’s. De mooiste visuals, die zodoende samen met bekende beelden en evenals creative video’s daarmee een echt show-versterkende bijdrage geeft voor uw event.

LED SCHERM
| videowall band

LED SCHERM
| foto’s

LED SCHERM VIDEOWALL
| feestband.com

LED scherm VIDEOwall

Een LED panel is de basis van een video ledscherm en bestaat uit een raster van kleine LED lampjes, die daarmee in de kleuren rood, groen en blauw (RGB) door een computersysteem aangestuurd worden om vervolgens een afbeelding of tekst te vormen. Vroeger waren led wat groter, daarentegen zijn deze LED lampjes tegenwoordig extreem klein. Wij gebruiken bijvoorbeeld de kleinst mogelijke pixel voor een live setup. Hierdoor kan een ledwall zodoende een hoge resolutie hebben. Een ledwall is dan ook weer over het algemeen veel groter dan een conventioneel scherm zoals een LCD-TV.

Ledscherm setup

Ter illustratie: het hoofdscherm samen met de zijschermen en creatieve toevoeging van de lichtshow bestrijken de hele achterzijde van het podium. Ben je intussen nog meer technisch geïnteresseerd kijk dan eens bij Wikipedia

One-stop shop full service verhuur

Voor zaken als niet alleen verhuur ledwall, ledwall, led wall, maar ook verhuur led wall, verhuur led walls, verhuur ledborden, ledwall huren, ledbord, led-wall, ledwalls, led wall evenementen, en ook led walls, … hoef je dus echt niet verder te zoeken. Maar ook voor andere event-gerelateerde zaken kan je terecht bij feestband.com

Podium LEDscherm

De ledsetup wordt in 3 delen op het podium geplaatst. Daarom vragen we voor de standaard led-setup een podium van 10×6 meter (minimaal 8×5).
Ten gevolge van het gewicht van de setup dient het podium naar beoordeling van onze techniek voldoende veilig en stevig te zijn, alvorens de setup wordt geplaatst.

Logistiek en locatie

Hou ivm transport van de de setup vanaf de vrachtwagen naar het podium rekening met de afstand, route en gewicht. De grootste onderdelen zijn: case 1: hoofdscherm: 75 diep x 210 breed x 190 hoog, 600 kilo; case 2: zijscherm: 75 diep x 150 breed x 190 hoog, 250 kilo; case 3: zijscherm: 75 diep x 150 breed x 190 hoog, 250 kilo.
Vraag naar de setup voor uw locatie. Onze techniek is sterk oplossingsgericht. En we zijn namelijk nog niet iets tegengekomen dat niet naar tevredenheid kon worden opgelost.