Artiesten
| DO

ARTIESTEN
| DO

DO, Dominique Rijpma van Hulst

Wie denkt aan zangeres DO denkt al snel aan dat vrolijke blonde meisje van ‘Heaven’, luchtige popliedjes en mierzoete ballades. Ogenschijnlijk gaat alles haar voor de wind. Een wereld hit met ‘Heaven’, 1ste album krijgt Platina, Awards in binnen en buitenland, #1 hits ‘Voorbij’ (duet met Marco Borsato) en ‘Hij gelooft in mij’. Al meer dan 10 jaar heeft ze een succesvolle carrière in de muziek.

DO met live band!

Wanneer je DO eenmaal hebt horen zingen, vergeet je haar karakteristieke stem nooit meer. De oogverblindende schoonheid van DO en haar sympathieke uitstraling maken haar een echte ster! Zangeres DO behoort daarom zeker tot één van de favoriete Artiesten met de Boston Tea Party!

Live met de leukste, beste en bekendste Artiesten

Boston Tea Party & Friends is een spetterende finale-show, waarbij de band één of meerdere Artiesten live begeleidt in een Vrienden van.. -achtige setting.

Uw eigen Vrienden van-moment

Niet zomaar een artiest op het podium, maar verrassende nummers en bijzondere duetten lekker spontaan door elkaar heen, zodat het iedereen in de zaal continue kan boeien.

Bijzondere finale-show met uw keuze Artiesten!

U kan als klant zelf de keuze maken uit de artiesten die u bij uw bedrijf, het personeel, het feest en het doel van de avond vindt passen. Staat een Artiest nog niet in het overzicht neem dan even contact op. We zoeken graag een en ander voor u uit.

Mini-concert Artiest

In beginsel zijn alle Artiesten te plannen als onderdeel van een Boston Tea Party & Friends -finaleshow. Bijna alle artiesten zijn ook mogelijk als een 30 minuten mini concert. Vraag naar de mogelijkheden (ook als uw keuze Artiest er nog niet tussen staat)!

Artiesten-begeleiding live band

Het begeleiden van een artiest is mogelijk door feestband Boston Tea Party en afhankelijk van het repertoire van de artiest ook door coverband DeBand.NL en original band Got the VIBE! Informeer naar wat voor u het beste zou passen. Extra aanbevolen is onze LED scherm video wall.

DO
| video

Artiest zangeres DO met live band Boston Tea Party :

DO
| foto’s