Artiesten
| Edsilia Rombley

ARTIESTEN
| Edsilia Rombley

De unieke combinatie

Edsilia Rombley en Boston Tea Party: een combinatie die je niet wilt missen. De soulvolle zangeres en de energieke feestband slaan de handen ineen voor een avond vol onvergetelijke muziek.

Edsilia Rombley: een stem om van te watertanden

Edsilia Rombley is een van de meest succesvolle Nederlandse artiesten van de afgelopen decennia. Ze brak door in 1998 met haar hit “Hemels” en vertegenwoordigde Nederland in het Eurovisiesongfestival. Rombley heeft een unieke stem die zowel soulvol als krachtig kan zijn. Ze weet het publiek altijd te raken met haar nummers, die vaak gaan over liefde, hoop en persoonlijke ervaringen.

Boston Tea Party: een feestband om van te genieten

Boston Tea Party is een ervaren feestband die al jarenlang het publiek weet te vermaken. Met hun energieke show en meezingers zorgen ze voor een onvergetelijke avond. De band speelt een mix van soul, pop en Nederlandstalige muziek, waardoor er voor ieder wat wils is.

Samen beleef je een avond om nooit te vergeten

Samen met Edsilia Rombley en Boston Tea Party beleef je een avond om nooit te vergeten. Zorg dat je erbij bent!

Edsilia Rombley live band - feestband Boston Tea Party & Friends

Edsilia live: Hemel en aarde bewegen!
We zijn als band er supertrots op dat we ook mogen samenwerken met deze parel van de Nederlandse muziek.

Artiest & Songfestival
Edsilia is natuurlijk bekend geworden als winnares van de Nederlandse en Europese Soundmixshow (met een vertolking van Oleta Adams), en als vertegenwoordigster van Nederland tijdens het Eurovisie Songfestival waar ze de vierde plaats behaalde met het nummer Hemel en Aarde. Ook de hits Dan ben ik van jou en Nooit meer zonder jou (On top of the world) zijn pareltjes en zijn trots ze te spelen.

EDSILIA
| video

EDSILIA
| foto’s

Edsilia Rombley live band - feestband Boston Tea Party & Friends
Edsilia Rombley boeken met live band
Edsilia Rombley boeken met live band
Edsilia Rombley boeken met live band