Artiesten
| Shirma Rouse

ARTIESTEN
| Shirma Rouse

Shirma Rouse: De Soul Sensatie van Nederland

Een Stem Die Resoneert Met Soul

Ontmoet Shirma Rouse, de dynamische powerhouse van de Nederlandse muziekscene. Met een stem die rijk is aan emotie en doordrenkt van soul, heeft Shirma zich onmiskenbaar gepositioneerd als een van de meest invloedrijke en inspirerende zangeressen van Nederland. Haar unieke klank en charisma op het podium maken elk van haar optredens tot een onvergetelijke ervaring.

Van Backing Vocalist tot Spotlight Heroine

Shirma’s muzikale reis is even opmerkelijk als haar talent. Ooit begonnen als achtergrondzangeres voor wereldsterren zoals Chaka Khan en Michael Bolton, heeft ze zich ontwikkeld tot een soloster van formaat. Niet alleen heeft haar eigen stemgeluid haar op de voorgrond gebracht, maar ook haar vermogen om authentieke en hartverwarmende muziek te creëren die fans van alle leeftijden aanspreekt.

Een Tour Die Hulde Brengt aan de Groten

In haar meest recente tour, brengt Shirma een eerbetoon aan niemand minder dan Aretha Franklin, waarmee ze haar respect en bewondering voor de Queen of Soul tentoonspreidt. Haar interpretaties van Franklin’s hits hebben zowel kritische als publieke lof ontvangen, en versterken haar reputatie als een veelzijdige en krachtige performer.

Nieuwe Klanken in ‘Soul Serenade’

Shirma’s laatste album, ‘Soul Serenade’, is een liefdevolle mix van nieuwe songs en tijdloze klassiekers, opnieuw gearrangeerd met een frisse touch. Met nummers die de essentie van soulmuziek belichamen, blijft ze haar muzikale horizon verbreden en haar fans verrassen.

SHIRMA
| video

Artiest Shirma Rouse live met band Boston Tea Party
Chain of fools (Aretha Franklin)

Artiest Shirma Rouse live met band Boston Tea Party
Respect (Aretha Franklin)

Artiest Shirma Rouse & ZO! Gospel Choir
live met band Boston Tea Party : Ain’t nobody (Chaka Khan)

Artiest Shirma Rouse live met band Boston Tea Party : Uptown funk (Bruno Mars)

Shirma
| foto’s

Shirma
| foto’s