LEDscherm videowall set Mandemakers DMG Arjan van Dijk

LEDscherm
LEDscherm videowall set Mandemakers DMG Arjan van Dijk

LED SCHERM VIDEOwall
| live video en visuals!

LED scherm videowall
Een bijzondere aanvulling voor je event is de LED scherm videowall met full media setup. Samen met ons professionele licht en geluidsbedrijf wordt het podium omgetoverd tot een creatief totaalplaatje van geluid, licht, visual, video en camera’s.

(w)elke band met ledscherm?
De creatieve setup is namelijk geen fantasieloze koud schreeuwerige videowall, die je wel eens elders ziet wat lijkt op een uit de kluiten gewassen breedbeeld-TV met wat bandleden ervoor in schemer met zinloze attributen. Het is daarentegen een visueel creatieve setup die daarmee samengaat met de licht show.

Eigen logo op eigentijdse ledscherm setup
Het is bijvoorbeeld ook mogelijk je eigen bedrijfslogo op de led scherm videowall van de band te projecteren. Er is nog een reden dus om naar de persoonlijke mogelijkheden te informeren.

Creatieve LED scherm videowall
De LED scherm videowall setup is complete full media origineel creatieve combinatie van diverse ledscreens (main-led-screen en side-led-screens), licht, video en camera’s. De mooiste visuals, die zodoende samen met bekende beelden en evenals creative video’s daarmee een echt show-versterkende bijdrage geeft voor uw event.