Artiesten
| Berget Lewis

ARTIESTEN
| Berget Lewis

Berget Lewis

Berget Lewis met Dance & Soul Train band Boston Tea Party is de garantie voor je volledig geslaagde event!

De meest internationale souldiva van Nederland

Met haar krachtige volume als handelsmerk is Berget Lewis al vele jaren een vaste waarde op veel (bedrijfs)evenementen.

Nationale en internationale samenwerking

Met als startpunt de muzikale samenwerking met Tjeerd en Trijntje Oosterhuis binnen Total Touch, groeide Berget via theater- en concerttours met o.a. De Dijk, Candy Dulfer, Ruth Jacott, The Golden Earring en Karin Bloemen uit tot de meest internationale souldiva binnen onze landsgrenzen. Een titel die ook buiten Nederland niet onopgemerkt is gebleven. Zo deelde ze tevens het podium met grootheden als Van Morrisson, Dave Stewart en Maceo Parker. En dus ook met de Boston Tea Party.

Vocaal uniek

Je kan simpelweg niet meer om haar unieke stemgeluid heen. Ze heeft zicht na het Total Touch tijdperk ontwikkeld tot één van de meest gevraagde (gast)solisten van ons land en tourt over de hele wereld met niet de minste artiesten.

Artiest Berget Lewis boeken net live band | feestband.com/Berget-Lewis

Studio, songwriting, componeren

Op het podium staan is slechts één onderdeel van Bergets rijke leven in de muziek. Ze is ook een productief songschrijfster en tevens is ze een studiodier dat het beste uit zichzelf en haar medemuzikanten haalt. Na jaren van muzikale en persoonlijke ontwikkeling, van werken met inspirerende muzikanten en van genieten van almaar toenemend succes, is ze met haar nieuwe album ‘Berget Lewis’ waar ze altijd al heeft willen zijn. Ze schrijft, componeert en zingt de muziek die ze wil zingen, songs die rechtstreeks uit haar hart komen, muziek die laat horen waar zangeres, performer en songschrijver Berget Lewis voor staat. “Ik zing anders, mijn muziek is anders, je ziet gewoon een compleet nieuwe Berget”, licht de zangeres haar verrassende muzikale wedergeboorte toe. “Dit album vertegenwoordigt eigenlijk alles, wie ik was en wie ik nu ben. Dit klopt gewoon, dit is hoe ik me voel.”

BERGET
| video

Artiest Berget Lewis met live band Boston Tea Party :

BERGET
| foto’s