Artiesten
| Frans Bauer

ARTIESTEN
| Frans Bauer

Een avond vol gezelligheid en feestmuziek

De populaire volkszanger Frans Bauer en de bekende feestband Boston Tea Party slaan de handen ineen voor een avond vol gezelligheid en feestmuziek.

Frans Bauer: een professional met oog voor detail

Frans Bauer is een professional die altijd de tijd neemt voor zijn fans. Hij wil altijd waarde geven aan zijn publiek, en dat blijkt ook uit zijn voorbereidingen voor zijn optredens. Zo neemt hij altijd uitgebreid de tijd om de show met Boston Tea Party door te lopen, zodat alles perfect zal zijn.

Boston Tea Party: een feestband met een aanstekelijke show

Boston Tea Party is een ervaren feestband die al jarenlang het publiek weet te vermaken. Met hun energieke show en meezingers zorgen ze voor een onvergetelijke avond.

Samen beleven jullie een avond om nooit te vergeten

Samen met Frans Bauer en Boston Tea Party beleef je jou event vol gezelligheid en feestmuziek. Zorg dat je het meemaakt!

Frans Bauer live band feestband Boston Tea Party Frans live

Frans Bauer werd geboren in 1973 in Roosendaal, als zoon van een boer. Als klein jongetje wist hij al dat hij zanger wilde worden. Op negenjarige leeftijd bracht hij zijn eerste single uit, in een oplage van 500 stuks. Twee jaar later begon hij zanglessen te nemen, en hij trad regelmatig op als voorprogramma van bekende artiesten als Koos Alberts en Jannes.

In 1994 brak Bauer door met zijn single “Ik weet niet wat ik zonder jou moet doen”. Dit nummer werd een grote hit in Nederland en Vlaanderen, en het zorgde ervoor dat Bauer een van de populairste volkszangers van het land werd.

Bauer heeft in zijn carrière meer dan 20 albums uitgebracht, waarvan er vele goud of platina werden. Hij won ook talloze prijzen, waaronder een Gouden Harp, een Edison en een TMF Award. In 2023 won hij zelfs een Edison in de categorie “Beste Zanger Nationaal”.

Bauer is een echte volkszanger, die met zijn muziek de harten van zijn fans weet te raken. Zijn liedjes gaan over liefde, verdriet, hoop en het leven. Bauer is een rasentertainer, die zijn publiek altijd weet te vermaken.

Bauer is een graag geziene gast bij televisieprogramma’s. Hij heeft ook een eigen realityserie op SBS6, waarin hij zijn fans een kijkje in zijn privéleven geeft.

Bauer is een succesvolle artiest, maar hij is ook een bescheiden man. Hij is altijd dankbaar voor de steun van zijn fans, en hij doet er alles aan om ze te vermaken.

Frans Bauer
| video

Artiest Frans Bauer met live band Boston Tea Party :

Frans Bauer
| foto’s

Frans Bauer live band feestband Boston Tea Party Frans live
Frans-Bauer-live-band-feestband-Boston-Tea-Party promo
Frans-Bauer-live-band-feestband-Boston-Tea-Party Frans Bauer solo