thuisbasis van de leukste feestband!

Welkom bij feestband.com !
Thuisbasis van feestband Boston Tea Party en door ons bijzonder aanbevolen entertainment van kwaliteit.

Boston Tea Party feestband BostonTeaParty|coverband bandfoto | feestband.com

Party Guaranteed!

De Boston Tea Party is dé superspontane TOP­ feestband van Nederland en volgens insiders Neerlands beste en vooral leukste feestband. Met het Feest der Herkenning en een absolute spektakelshow is dit 10­tal dé garantie voor een volledig geslaagd feest!

Is This A Party Or What ?!

Met hits en veel medleys van de beste nieuwe en de bekendste lekkere oude feest & dans classics brengen we het Feest der Herkenning: dé garantie voor een volledig geslaagd feest!

What You See Is What You Get !

De leden komen uit alle muziek­ en windstreken, maar hebben één ding gemeen: hun passie voor een gezellige boel. En dat stralen ze dan ook absoluut uit op het podium! Een pompende vier man sterke ritmesectie, drie spetterende en knetterende blazers, drie superspontane zangeressen met wonderschone zangstemmen aangevuld met spectaculair licht en adembenemend geluid staan garant voor een absolute spektakelshow.

Kom het zelf maar eens beoordelen

Volgens insiders Nederlands beste feestband. Maar geloof dat niet omdat dat nu zo gezegd wordt, kom dat zelf maar eens beoordelen! Het tiental van de Boston Tea Party maakt al jarenlang van elk optreden een superfeest, waarbij het dansende publiek de hoofdrol speelt. En dat is te zien!


ARTIESTEN LIVE
uw vrienden van…


LED WALL
video & visuals


BEDRIJFSFEEST
corporate events


BIG BAND
nog meer blazers!


STERREN
uw talenten live


TROUWEN
verjaardag, privé


OPENBAAR
festival, stadfeest


(MEGA) NON-STOP
continue live