Artiesten
| Martijn Fischer

ARTIESTEN
| Martijn Fischer

Swingen met Martijn Fischer Live!

Ervaar de ultieme combinatie van onvergetelijk entertainment en feestelijke ambiance met de Boston Tea Party, dé feestband die live optredens verzorgt met niemand minder dan Martijn Fischer. Bekend van zijn spetterende Andre Hazes theatershows, voegt Martijn Fischer een unieke dimensie toe aan onze feestelijke ervaringen.

Martijn Fischer Live: Een Feestelijke Samensmelting van Talenten

Martijn Fischer, een naam die synoniem staat voor energieke performances en een ongeëvenaard talent voor het creëren van een feestelijke sfeer. Stap in de wereld van onvervalste gezelligheid, waar de bekende hits van Andre Hazes samenkomen met de dynamiek van de Boston Tea Party. Samen tillen we uw evenement naar ongekende hoogten!

Feesten met Boston Tea Party: Unieke Live Optredens

Bij de Boston Tea Party draait alles om unieke live optredens die uw gasten zullen betoveren. Onze veelzijdige feestband weet als geen ander hoe ze het publiek moeten betrekken en laten meeswingen op de ritmische klanken van de beste hits. Voeg daar de charismatische aanwezigheid van Martijn Fischer aan toe, en u bent verzekerd van een avond vol ongekend entertainment.

De Magie van Andre Hazes: Martijn Fischer in de Spotlight

Martijn Fischer heeft zijn sporen verdiend met zijn indrukwekkende vertolkingen van de legendarische Andre Hazes. Als geen ander weet hij de magie van Hazes tot leven te brengen, en samen met Boston Tea Party zorgt hij voor een onvergetelijke show die uw gasten nog lang zal bijblijven.

Boek Nu voor een Onvergetelijk Feest!

Mis de kans niet om uw evenement te transformeren met de geweldige combinatie van de Boston Tea Party en Martijn Fischer live. Boek nu en verzeker uzelf van een avond vol swingende muziek, feestelijke sfeer en ongekend entertainment. Laat uw gasten genieten van een unieke ervaring die ze nog lang zullen koesteren.

Ontdek de kracht van live optredens met Martijn Fischer en de Boston Tea Party – waar elk feest een onvergetelijk festijn wordt!

Martijn Fischer live band - feestband Boston Tea Party

Niet zomaar een bekende Nederlander

Martijn Fischer studeert in 1997 af als acteur aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Tijdens zijn studie verdiende hij zijn brood met het zingen in een feestband. Na zijn studie werkt hij bij theatergezelschappen zoals het RO theater en het Nationaal Toneel met regisseurs als Matthijs Rümke, Peter de Baan en Pieter Kramer. Zo is hij te zien naast Tjitske Reidinga, Loes Luca en Peter Blok in de stukken De Ingebeelde Zieke en Augustus Oklahoma van de Utrechtse Spelen. Hij heeft ook op de planken gestaan met het gezelschap De Verleiders met de voorstelling Slikken en Stikken. Na in het land voor zo’n 50 vrijwel overal uitverkochte zalen gespeeld te hebben, stonden ze ook nog 14 dagen lang in theater Carré voor een uitverkocht huis.

Op televisie en het witte doek was Martijn te zien in o.a. Baantjer, Afblijven!, Gooische Vrouwen en Vrijland. In 2013 zingt hij tijdens de kroning op het Museumplein en treedt hij op in de Ziggo Dome tijdens vier uitverkochte concerten Holland zingt Hazes.

Andre Hazes – Hij Gelooft In Mij

Martijn heeft ook André Hazes gespeeld in de Joop van de Ende musical Hij Gelooft In Mij. De succesvolle musical is ruim 2 jaar te zien in het Amsterdamse De la Mar Theater. Voor deze rol ontvangt hij in 2013 de John Kraaijkamp Musical Award voor beste mannelijke hoofdrol. Ook voor zijn rol als Andre Hazes in de film Bloed Zweet en Tranen wordt Martijn beloond met een Gouden kalf.

De afgelopen tijd heb je Martijn kunnen zien in tv series als Vechtershart en Petticoat en een heel lijstje films waaronder; Rokjesdag, Onze Jongens, Dikkertje Dap, Mannen van Mars en Onze Jongen in Miami. Ook speelde hij de rol van Jezus in the Passion. Martijn is ook te zien in series zoals De Slet van 6 VWO en Goede Tijden, Slechte Tijden.

Martijn heeft van januari t/m augustus 2022 de rol van André Hazes vertolkt in de reprise van de musical Hij Gelooft In Mij. Deze show was in theaters door heel Nederland te bewonderen.In het najaar van 2022 heeft Martijn met zijn band de clubs in Nederland bespeeld tijdens zijn clubtour Martijn Fischer Zingt Hits van Hazes.

In 2023 heeft Martijn geschitterd in de film Strijder, die nog steeds te zien is op Netflix.

Martijn  Fischer
| video

Artiest Martijn Fischer met live band Boston Tea Party :

Martijn Fischer
| foto’s

Martijn Fischer live band - feestband Boston Tea Party
Martijn Fischer live band - feestband Boston Tea Party & Friends
Martijn Fischer live band - feestband Boston Tea Party & Friends
Martijn Fischer live band - feestband Boston Tea Party