Privacybeleid

/Privacybeleid
Privacybeleid2018-05-27T11:57:11+00:00

Wie zijn we

Stichting Skippy (juridisch mede-vertegenwoordiger van ondermeer – doch niet uitsluitend – de handels- en gebruiksnamen feestband.com, Boston Tea Party, De Band.NL, Got the VIBE, houdt zich bezig met evenementenorganisatie en artiestenboekingen en is gevestigd aan de Van Musschenbroekstraat 9, 5223 BM te Den Bosch, Nederland.
Deze privacy verklaring is van toepassing op verwerking van persoonsgegevens door Stichting Skippy. We hechten veel waarde aan het waarborgen van uw recht op privacy. We houden ons in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Ons website-adressen zijn (o.m.): https://www.feestband.com, www.bostonteaparty.nl, www.deband.nl, www.gotthevibe.nl

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen

Reacties

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de data getoond in het reactieformulier en ook het IP-adres van de bezoeker en de browser gebruikersagent string om spam opsporing te helpen.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen upload met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de website kunnen de afbeeldingen van de website downloaden en de locatiegegevens inzien.

Contactformulieren

Wanneer je een aanvraag doet is het handig voor ons om in verband met de aanvraag enkele zaken aan je te vragen zoals: emailadres, naam, organisatie, adres, telefoon overdag, telefoon mobiel, entertainmenttype, hoe je informatie wenst te ontvangen, type feest, datum van het feest, locatie van het feest, waarvan je ons kent, speciale vragen van uw kans, nieuwsbrief. Waarvan alleen de velden email, naam, entertainmenttype, hoe inforomtie te ontvangen type event en nieuwsbrief (een soort van) vereist zijn.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of we je naam, je e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor jouw gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je een account hebt en je logt in op deze site, slaan we een tijdelijk cookie op om te bepalen of jouw browser cookies accepteert. Dit cookie bevat geen persoonlijke data en wordt weggegooid zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met jouw login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je “Herinner mij” selecteert, wordt je login 2 weken bewaart. Zodra je uitlogt van jouw account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Klikgedrag

Op de websites ons worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, zonder dat hiermee de bezoekers worden geïdentificeerd. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer op de bezoekers van de website gerichte informatie op de website te zetten.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud tonen. Bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagd zich exact hetzelfde als alsof de bezoeker deze andere heeft website bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Analytics

Nieuwsbrief

Periodiek (1 of 2 keer per jaar) versturen wij een nieuwsbrief. Daarvoor kunt u zich inschrijven. Als u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief ontvangen wij van u uw naam en e-mailadres. Wanneer u heeft ingestemd met de ontvangst van onze nieuwsbrief, gebruiken wij uw e-mailadres om u onze nieuwsbrief, met hierin informatie over onze organisatie, diensten, acties en nieuws met betrekking tot onze evenementen, toe te sturen Bij iedere nieuwsbrief of aanbieding heeft u de mogelijkheid om zich direct uit te schrijven via de afmeldlink onderaan de nieuwsbrief.

Met wie we jouw data delen

We delen uw informatie met helemaal niemand, tenzij het in het draaiboek voor het event nodig of wenselijk zou kunnen zijn.
Wij gebruiken de verstrekte persoonsgegevens alleen voor de doeleinden zoals wij hier omschreven.
Uw gegevens zouden mogelijk ook aan een derde partij ter beschikking worden gesteld, zodat deze [derde partij] namens ons de nieuwsbrief kan versturen. Indien u geen prijs meer stelt op het ter beschikking stellen aan de door ons geselecteerde derden ten behoeve van het verstrekken van informatie of aanbiedingen kunt u zich hiervoor op ieder moment afmelden via de afmeldlink onderaan iedere nieuwsbrief.
Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkings- overeenkomst hebben afgesloten.
Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.
Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jonger dan 16 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.

Hoe lang we jouw data bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die geregistreerd op onze website (indien van toepassing), bewaren we ook persoonlijke informatie in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder moment (de gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden). Website beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen.

Welke rechten je hebt over je data

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke data die we van je hebben, inclusief alle data die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we enige persoonlijke data die we van je hebben verwijderen. Dit bevat geen data die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

U kan ons met redelijke tussenpozen vragen om inzicht te geven in alle persoonsgegevens we van u hebben. U kan ons verzoeken deze persoonsgegevens te verbeteren, aan te vullen, te wijzigen, af te schermen, over te dragen of te verwijderen. Hiervoor kunt u schriftelijk of per e-mail contact opnemen met ons (dhr. Hiddo Born). We zullen uiterlijk binnen 4 weken reageren op uw verzoek. Als u zich heeft ingeschreven voor het ontvangen van de nieuwsbrief, dan kunt u zich ook hiervoor op ieder moment weer afmelden. Dit is mogelijk door middel van de afmeldlink onderaan elke nieuwsbrief.

Waar we jouw data naartoe sturen

Reacties van bezoekers kunnen door een geautomatiseerde spamdetectie service geleid worden.

Jouw contactinformatie

Stichting Skippy (juridisch mede-vertegenwoordiger van ondermeer – doch niet uitsluitend – de handels- en gebruiksnamen feestband.com, Boston Tea Party, De Band.NL, Got the VIBE, houdt zich bezig met evenementenorganisatie en artiestenboekingen en is gevestigd aan de Van Musschenbroekstraat 9, 5223 BM te Den Bosch, Nederland.
Deze privacy verklaring is van toepassing op verwerking van persoonsgegevens door Stichting Skippy. We hechten veel waarde aan het waarborgen van uw recht op privacy. We houden ons in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Verzoek / klacht

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

Wijziging privacy beleid

Deze tekst en de hieruit vloeiende principes kunnen op elk moment door feestband.com gewijzigd worden. Elke aanpassing zal op deze website bekend worden gemaakt. Wij raden u om deze reden aan deze webpagina regelmatig te raadplegen. Het huidige privacy beleid is bijgewerkt op 27-05-2018.

Heeft u nog meer vragen?

Als feestband.com (i.c. mede vertegenwoordigd door Stichting Skippy) zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van ons Privacy Policy, of in algemene zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen dan kan dit via email: info@feestband.com of telefoonnummer 073-7119010 ten name van Hiddo Born.

Aanvullende informatie

Indien wettelijk nodig zal deze informatie worden aangevuld.

Hoe we jouw data beveiligen

Middels SSL op de website en volgens de procedures van GigPlanner.com (voor muzikanten) en Factuursturen.nl (voor klanten en leveranciers).

Welke datalek procedures we geïmplementeerd hebben

Ondermeer afspraken met GigPlanner, Factursturen, SSL, en in de toekomst te ontwikkelen acties.

Van welke derde partijen we data ontvangen

Mogelijk zouden we data kunnen ontvangen van ondermeer: Google, Facebook, Factuursturen.nl, BandAgenda.com, GigPlanner.com

Wat voor geautomatiseerde besluiten we nemen en profilering we doen met gebruikersgegevens

Niets.

Openbaarmakingsverplichtingen van de industrie

Volgt.