Artiesten
| Robbie W.

ARTIESTEN
| Robbie W.

Robbie W live!

Dat Robbie Williams een geweldige entertainer is dat wist je natuurlijk al. Dat er in Nederland een aantal replacement Robbies zijn, klinkt ook niet raar. Dat er in Engeland er nog meer wannabe Robbies zijn te vinden zal je ook niet vreemd in de oren klinken. Maar wat een waarzinnige entertainer deze levensechte Robbie W. from the UK !

Robbie W. from the UK !

De performance van deze Robbie W. from the UK is ronduit geweldig. We maken als nationale feestband wel vaker (imitator / revival / tribute) acts mee op feesten. De performance, uitstraling, manier van dansen, het fijne Britse presenteren, de ondeugende Robbie-blikken, andere ondeugendheden en vooral de vochtige blikken van vrouwelijke (en soms mannelijke) gasten en personeel. Als deze Robbie W. op het podium staat is het er allemaal !…
Alle oude en nieuwe hits van Robbie komen voorbij, met een show zoals alleen Engelse top-entertainers dit kunnen. Op het hoogtepunt van de act wordt er met een kwinkslag een nieuwe Take That op het podium geformeerd van mensen uit het publiek.

It’s bloody hard work being me …

Iedereen die Robbie W. mee heeft gemaakt is het er over eens: het is Robbie zelf gewoon. Of zoals Robbie Williams himzelf grapte na een show van deze Robbie W. meegemaakt te hebben: “Its great, I’m very flattered. It’s bloody hard work being me!

the Robbie Williams perform & look-alike!

ROBBIE W.
| video

Artiest Robbie W. @ Ocean Village Cruises

Robbie W. live met Boston Tea Party – Let me entertain you

ROBBIE W.
| foto’s