We vragen voor onze technici altijd een warme maaltijd (5/6, wv: 2vega, allen geen vis). Dat is omdat zij veelal een wrkdag van tussen de 12 en 14 uur maken en dus erg vroeg van huis zijn en weer laat retour. Indien vroeg in de middag al gebouwd gaat worden vragen we voor de technici ook een lunch.

Indien de show van de band vanaf 21h00 start, zijn er voor de bandleden geen maaltijden nodig. Als de show start voor 21h00 aanvangen, vragen we ook voor de bandleden een goede voedzame maaltijd (10,wv: 1vega + 1vega-non-lactose).

We vragen een goede voedzame warme maaltijd (svp geen soep met brood, saté, friet, lasagne; voorkeur voor stamppot; graag in elk geval groente).
Het tijdstip van beschikbaarheid van de maaltijden graag 75 minuten voor aanvang van de show (of in overleg). Zie evt. het voorbeeld tijdschema.

Drinken voor de band en techniek graag beschikbaar vanaf het moment van aankomst van onze technici tot het moment dat de band en techniek weer vertrekt. Over het algemeen is het handig om 4 flessen spa bauw bij het podium te plaatsen en een kratje grote flessen gemengd (blauw, rood en cola) in de kleedkamer.