Rabobank

Tijdens het personeelsfeest van de klantenservice van de Rabobank stonden vele talenten centraal in Hart Van Holland. In de eerste plaats was het na 4 jaar hard werken het tijd voor een groot en verdiend feest. In de tweede plaats was het prachtig een moment om alle collega’s van de klantenservice in het zonnetje te zetten.

Talenten Rabobank centraal tijdens personeelsfeest in Hart Van Holland | feestband.com

Bovendien had de meerderheid van het personeel aangegeven een eigen feestelijk evenement te willen, waar iedereen zelf centraal stond. Vervolgens kon men geheel in winterse sferen samen dansen, samen genieten en samen feesten. Het event werd gehouden in de loods van Hart Van Holland.

Winterfestijn

Eerst werden alle medewerkers warm welkom geheten door diverse ijskoninginnen op stelten.

Talenten Rabobank centraal tijdens personeelsfeest in Hart Van Holland | feestband.com

De managers deelden in glinsterende jasjes speciaal gemaakte festivalbandjes uit voor het bijzondere Winterfestival. Met de bedoeling dat men kon overal dansen, heerlijk genieten en feesten was alles opgedeeld in diverse area’s. Verspreid over de loods stonden diverse eetgelegenheden waar je eten kon halen.

Talenten Rabobank centraal tijdens personeelsfeest in Hart Van Holland | feestband.com

Intussen stond op het podium de bekende DJ Gerard Ekdom achter de draaiknoppen voor de beste golden oldies!

Talenten Rabobank centraal tijdens personeelsfeest in Hart Van Holland | feestband.com

Boston Tea Party

Vervolgens werd om half negen de tweede loods geopend. Tegelijkertijd presenteerde het MT-team zich op een verrassende muzikale manier. Want gezamenlijk werd “Celebration” ingezet, en was dat het startsein voor een fantastisch muzikaal spektakel. Feestband Boston Tea Party stond klaar om alle medewerkers te laten genieten. De drie talentvolle zangeressen kregen samen met de rest van de vrolijke band het personeel lekker mee in een mengelmoes van héél veel hits! Van de heerlijkste meezingers tot aan de “ik-spring-mee-in-de-lucht”aanhakers: iedereen genoot vol teugen!

Talenten Rabobank

Rond de klok van elf was het tijd voor alle talenten van deze organisatie om het podium te beklimmen. Hans begon met “Zonnestralen”, Daniella zong “A night like this”, Jurlisa “Jij en ik”, Sasja ontroerde met Can’t help falling in love”, het duo Arjan & Chantal vertolkte klassieker “As”, Linda rockte met “Highway to hell” en Risma & Nicole overtuigenden met “River Deep”. Ter afsluiting zong men gezamelijk “I got the music in me”.

Directrice

De surprise act van de avond was de directrice zelf met een spetterende lied. Boston Tea Party speelde de zaal plat met de lekkerste afsluitnummers. Om twaalf uur kwam het feest dan toch tot zijn einde en stonden de bussen klaar om iedereen weer veilig thuis te brengen.

Dank

Met dank aan Arjan van Dijk, Sierhuis Events, Rob Hoogerwerf en Marit Vos.

Foto’s | Talenten Rabobank centraal tijdens personeelsfeest in Hart Van Holland

Info | Talenten Rabobank stonden centraal tijdens personeelsfeest in Hart Van Holland

Meer informatie extern: