De Avond waar Staal en Muziek samensmolten

Een Feest dat de Geschiedenisboeken Ingaat, Met Dank aan GS Staalwerken**

Het was niet zomaar een avond dit GS Staalwerken bedrijfsfeest. Oh nee, dames en heren, dit was de avond waarop GS Staalwerken, die grote jongens van het staal, besloten dat een beetje feestvieren wel in hun ijzersterke straatje past. En als je denkt aan een feest dat zowel het beton als de harten doet smelten, wie schakel je dan in? Juist, de Boston Tea Party, de band die bekender is dan de thee zelf.

Een Explosie van Plezier en Techniek; het Samenspel tussen Band en Techniek

Samen met onze onafscheidelijke sidekicks van Triple Showtechniek en de magische tovenaars van VLG Pro, hebben we iets neergezet wat je normaal alleen in films ziet. Stel je voor: een feest waarbij de voetjes niet alleen van de vloer gaan, maar waar ze amper tijd hebben om terug te keren naar de aardse bodem.

Een Echo van Vreugde

“En hoe was het?” hoor ik je vragen. Nou, als je GS Staalwerken kent, dan weet je dat ze niet alleen staal kunnen smeden, maar ook onvergetelijke momenten. Dit feest was het levende bewijs dat wanneer Helmond Sport, muziek, en gemeenschapszin samenkomen, je een mix krijgt die explosiever is dan een chemische reactie in een middelbare school laboratorium.

Dankbaarheid en een Luid Applaus voor Onze Gastheren

We willen graag onze hoeden, petten, en imaginair haar afnemen voor GS Staalwerken. Niet alleen omdat ze ons het feest van het jaar hebben geschonken, maar omdat ze hebben laten zien hoe je een gemeenschap samenbrengt, lachend en dansend, onder één dak dat figuurlijk (en bijna letterlijk) de lucht in ging.

Een Belofte van Meer Ongelooflijke Avonden

Dus, hierbij een diepe buiging en een luid applaus voor GS Staalwerken. Jullie hebben ons hart gestolen, en we zijn niet van plan het snel terug te vragen. Tot het volgende feest, waar we wederom de sterren van de hemel spelen, met of zonder dak.

Foto’s | Saxion Enschede feest

Video | GS Staalwerken bedrijfsfeest