Koninklijke De Vries Scheepsbouw

In The Patio van Claus Park Collection te Hoofddorp mochten we een mooi feestje bouwen samen met Crazy Piano’s, de DJs van XL Party Quality Service, Casino Entertainment, DJ Peter Snijders, Living Sculptures, Brassband, Vuurspuwster, Magician Roman, de Fotomeiden, de Bal Masqué CandyGirls en de Bal Masqué Steltengirls. Met als thema Bal Masqué.

Het beeld op het podium zag er zo uit. Geniet je met ons mee ..?

Koninklijke De Vries Scheepsbouw in Aalsmeer vormt de spil van een groep trotse bedrijven die samen exclusieve superjachten van de hoogste kwaliteit bouwen. Door intensief samen te werken en kennis te delen, worden op de werven van Koninklijke De Vries Scheepsbouw in Aalsmeer en De Vries Scheepsbouw Makkum casco’s afgebouwd tot exclusieve droomjachten van Feadship, een Nederlands merk met een wereldreputatie. Custom-built tot in perfectie voor een selecte internationale klantenkring. Aalsmeer herbergt indrukwekkende faciliteiten met drie droogdokken. 
Vakmensen werken met passie en plezier aan de oplevering van gemiddeld drie luxe, zeegaande motorjachten per jaar variërend van ongeveer 40 tot meer dan 80 meter lengte.