Stroom standaard licht en geluidsset

Voor een standaard licht en geluidsset (tot een zaalcapaciteit van ca 700 personen indoor) vraagt de band:
twee (2) stuks 32 Amp krachtstroomaansluitingen (min. 25A afgezekerd ivm een inschakelpiek), nabij het podium

Meer geluid en/of licht

  • Geluidsset tot 1000/1500 pax indoor: twee (2) 32 Amp aansluitingen (gelijk de standaard set dus).
  • Geluidsset tot 2000/2500 pax indoor: drie (3) 32 Amp aansluitingen (of 1 van 63A en 1 van 32A).
  • Extra lichtset (en standaard geluidset of tot 1000/1500 pax): een (1) 63 Amp plus een (1) 32Amp krachtstroomaansluitingen.
  • Geluidsset tot 2000/2500 pax indoor + extra lichtset: twee (2) 63 Amp krachtstroomaansluitingen
  • Benodigde stroom geluidssets meer pax of anders: op aanvraag

Minimaal mogelijk met minder beschikbare stroom
(we passen dan de licht en geluidsset aan, aan de beschikbare stroom):

  • Indien beschikbaar: een (1) 32 Amp krachtstroom-aansluiting; kan de standaard geluidset en backline aangesloten worden maar zal er iets minder licht kunnen worden aangesloten.
  • Indien beschikbaar: een (1) of twee (2) 16 Amp krachtstroom-aansluitingen die heel even een inschakelpiek van 25A aankan; kan de standaard geluidset en backline aangesloten worden maar zal er minder licht kunnen worden aangesloten.
  • Indien beschikbaar: een (1) of twee (2) 16 Amp krachtstroom-aansluitingen die NIET even een inschakelpiek van 25A aankan; zal er een andere geluidsset en monitorset moeten worden ingehuurd met mogelijke extra kosten en zal er minder licht kunnen worden aangesloten.
  • Indien beschikbaar: drie (3) (volledig!) vrije 16 Amp gewone 220 volt stroomgroepen shuko aansluitingen zijn (gewone huisaansluitingen; dus indien geen krachtstroom); zal er een andere geluidsset en monitorset moeten worden ingehuurd met mogelijke extra kosten en zal er minder/anders licht kunnen worden aangesloten.

Veiligheid en normen
Alle krachtstroomaansluiting(en) (380 Volt) dienen te bestaan uit 3 fasen, nul en een deugdelijke aarde (CEE-form). Geleverd volgens de laatste NEN-norm. Aansluiting(en) en binnen 5 meter van het podium.

Aggregaat
Indien er geen stroom voorhanden is, is het mogelijk om een aggregaat in te zetten. U zal deze zelf kunnen huren. Klik hier voor meer info over een aggregaat op een event.

Oplossingen
Laat u niet afschrikken door de stroomvereisten. We nemen graag met een locatie contact op om de mogelijkheden en oplossingen voor u door te nemen!