Meilink viert Koninklijke Onderscheiding in Burgers’ Zoo

Op een feestelijke avond in het Safari Meeting Centre van Koninklijke Burgers’ Zoo vierde Meilink hun prestigieuze Koninklijke onderscheiding. De band Boston Tea Party zorgde voor een onvergetelijk optreden, waardoor deze mijlpaal groots gevierd werd.

Boston Tea Party live tijdens het feest ter ere van Meilink in Burgers' Zoo

 

De Perfecte Feestband

Boston Tea Party stond garant voor een spectaculaire show. Hun energieke performance en diverse repertoire zorgden ervoor dat het publiek de hele avond danste en zong. Bovendien werd het Safari Meeting Centre speciaal voor deze gelegenheid omgetoverd tot een feestelijke locatie.

Boston Tea Party live tijdens het feest ter ere van Meilink in Burgers' Zoo

 

Een Visueel Spektakel: Licht, Geluid en LEDschermen

Triple Showtechniek leverde een adembenemende lichtshow en geavanceerde geluidstechniek, wat het optreden van Boston Tea Party extra bijzonder maakte. Daarom waren de LEDschermen een grote aanwinst, die de visuele ervaring naar een hoger niveau tilde. Deze toevoegingen maakten de avond nog indrukwekkender.

Boston Tea Party live tijdens het feest ter ere van Meilink in Burgers' Zoo

 

Koninklijke Erkenning voor Meilink

Een van de hoogtepunten van de avond was de uitreiking van het predicaat Koninklijk aan Meilink. Deze erkenning benadrukt hun uitstekende prestaties. Het moment werd gevierd met applaus en felicitaties, en iedereen was trots op deze prestatie.

Meilink ontvangt het Koninklijk predicaat in Burgers' Zoo

 

Samenwerking en Dank

We danken Koninklijke Burgers’ Zoo voor de prachtige locatie en Triple Showtechniek voor hun technische ondersteuning. Ook DJ Michel van XL Party Quality leverde een fantastische bijdrage met zijn muziek. Ten slotte bedanken we Sascha Koninkx voor de prachtige foto’s, die de sfeer van de avond perfect hebben vastgelegd.

Dankzij deze geweldige samenwerking werd het een onvergetelijke avond, waarmee Meilink hun Koninklijke status op een feestelijke manier inluidde!

Foto’s |