Feest Tummers Machinebouw samen met Xander de Buisonjé in de Raayberg Bergen Op Zoom

Wat een feest werd er gegeven voor Tummers Machinebouw! Ten eerste mocht feestband Boston Tea Party aantreden. Ten tweede trad ook publiekslieveling Xander de Buisonjé op. Daardoor werd de Raayberg Bergen Op Zoom hierdoor omgetoverd tot een waar pop-paleis!

Boston Tea Party

Feest Tummers Machinebouw samen met Xander de Buisonjé in de Raayberg Bergen Op Zoom feestband.com

Overal waar deze feestband optreed komt het publiek gelijk los. Want de drie zangeressen verzorgen samen met de rasmuzikanten een wervelende show waar je gewoon niet stil bij kunt staan! Swingend zingen en spelen ze er op los, kleden zich meerdere malen om en maken er zelf een enorm feest van op het podium. Zo kon het publiek genieten van klassiekers zoals Relight My Fire of Rythm of the Night! Natuurlijk mogen huidige popnummers als bijvoorbeeld Treasure van Bruno Mars ook niet ontbreken. Bovendien werden de feestnummers in een prachtige bigband style enthousiast uitgevoerd!

Xander de Buisonjé

Feest Tummers Machinebouw samen met Xander de Buisonjé in de Raayberg Bergen Op Zoom feestband.com

Vriend van Boston Tea Party Xander de Buisonjé nam plaats achter zijn vertrouwde piano en zong een aantal van zijn grootste hits. Met zijn warme stem en vrolijke glimlach kon hij publiek gelijk om zijn vingers winden. Natuurlijk genoot het personeel van Tummers Machinebouw van zijn verrassingsoptreden. Samen met Boston Tea Party sloot hij de feestavond knallend af.

De Raayberg

In Bergen op Zoom is de Raayberg al acht generaties in handen van een gedreven familie, waar passie voor het vak op de eerste plaats komt. Door de jaren heen is er aan de Raayberg heel wat veranderd. De verschillende stijlen komen tot uitdrukking in het interieur: speels, verrassend, maar in ieder geval eigenzinnig. Een perfecte plek voor een heel fijn personeelsfeest dus!

Tummers Machinebouw

Tummers Machinebouw heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van industriële machines voor de aardappel- en groenteverwerkende industrie. Het bedrijf uit Hoogerheide is marktleider in aardappelvlokkenlijnen. Grote kans dat ingrediënten van veel snackproducten, puree en frietjes die u ‘s avonds nuttigt over de machines van Tummers zijn gegaan!

Video | Xander de Buisonjé live met band Boston Tea Party

Foto’s | Feest Tummers Machinebouw samen met Xander de Buisonjé in de Raayberg Bergen Op Zoom

Info | Feest Tummers Machinebouw Xander de Buisonjé in de Raayberg