Feest Rabobank samen met Jeroen van der Boom in Worldhotel Wings te Rotterdam

Een uniek feest van de Rabobank samen met Jeroen van der Boom in Worldhotel te Rotterdam. Want voor de medewerkers van de vestigingen van Rabobank Rotterdam werd een sfeervol personeelsfeest georganiseerd. Zodoende werd de lege hangar omgetoverd naar een chique nightclub. Hierdoor zag de gigantische ruimte van Worldhotel Wings, grenzend aan het platform van de luchthaven, er prachtig uit!

Feestband Boston Tea Party

Feest Rabobank samen met Jeroen van der Boom in Worldhotel Wings te Rotterdam feestband.com

Boston Tea Party was aanwezig om het personeel flink te laten swingen. Ten eerste kregen de 3 zangeressen en de rest van de feestband alle handjes in de lucht met de vele pop-klassiekers. Ten tweede is de LED scherm videowall met full media setup een bijzondere aanvulling voor het optreden van de Boston Tea Party. Hierdoor wordt samen met het professionele licht en geluidsbedrijf het podium omgetoverd tot een creatief totaalplaatje van geluid, licht, visual, video en camera’s.

Jeroen van der Boom

Feest Rabobank samen met Jeroen van der Boom in Worldhotel Wings te Rotterdam feestband.com

Daarnaast verraste SPECIAL GUEST en volkszanger Jeroen van der Boom het publiek met een aantal van zijn grootste hits. Terwijl hij achter zijn piano zat ontroerde hij menigeen met zijn mooie stem. Daardoor werd het een feest om nog lang van na te genieten.

vanderLOO party & business events

Ook werd de catering en organisatie verzorgd door vanderLOO party & business events. Al met al hebben ze flink hun best gedaan om het personeel zo goed mogelijk te verzorgen. Want prachtig groot verlichte kroonluchters, mooie bloemen, heerlijk eten: aan alles werd gedacht en was tot de puntjes verzorgd.

Met dank aan:
CATERING & ORGANISATIE:
vanderLOO party & business events
Fotografie: Masterphoto | Fotograaf: Marco Kuijpers
BURO: Tribe

Foto’s | Masterphoto | Fotograaf: Marco Kuijpers