Lee Towers live optreden met band Boston Tea Party

Zanger Lee Towers live én feestband Boston Tea Party bundelen de krachten! Daardoor konden ze de ambassadeurs van Koninklijke Horeca Nederland bedanken voor hun eindeloze inzet. Het optreden vond plaats in het Hulstkampgebouw te Rotterdam op 18 september 2017.

Lee Towers boeken live band | feestband.com

Lee Towers boeken live band | feestband.com

Koninklijke Horeca Nederland (KHN)

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is dé vereniging voor de horeca. Aan de ene kant vertegenwoordigen zij met 243 afdelingen door heel Nederland ruim 20.000 horecaondernemers met zo’n 255.000 medewerkers. Aan de andere kant KHN maakt zich sterk voor professionele horeca bestemd voor de toekomst. Daarom ondersteunt KNH haar leden en geeft advies. Daarnaast zijn er financiële voordelen en zorgen ze voor inspiratie. Zodoende werd ook voorafgaand deze avond Gastvrij Rotterdam georganiseerd in Ahoy met vele gasten en sprekers.

KHN Bestuurdersdag Bestuurdersdiner Konklijke Horeca Nederland

Hulskampgebouw

Nadat er tijdens deze inspirerende dag vooral verbindingen werden gelegd vertrokken de ambassadeurs van KNH richting het Hulskampgebouw. Dit is een veelzijdige en historische evenementen locatie gelegen aan de oevers van de Maas. Aangezien het gebouw nabij de befaamde Erasmusbrug staat maakt het de plek nog unieker.

Hulstkampgebouw Rotterdam live band

Duo 2Easy

De gasten werden in het Hulskampgebouw ontvangen door het duo 2Easy. Zij verzorgen een stijlvolle rustige muziek set. Met een prachtige zangeres en charmante pianist op baby-vleugel brengt het duo 2Easy muzikaal ongekende klasse. Daarom zorgde de sfeervolle achtergrondmuziek voor de ideale omlijsting om de muzikale avond te starten.

Lee-Towers-boeken-live-band-Hulskampgebouw

You’ll Never Walk Alone

Tijdens deze avond van KHN werd het publiek getrakteerd op speeches en heerlijk eten. Ook waren er uitreikingen (onder andere Teamprestatie van het jaar), en een branderij. Met als klap op de vuurpijl trad Lee Towers live op (natuurlijk mét zijn onafscheidelijke gouden microfoon) samen met de band Boston Tea Party. Het publiek genoot en zong hard mee met de meezing-klappers “I Can See Clearly Now” en “You’ll Never Walk Alone”.

Lee Towers boeken live band | feestband.com

Video | Lee Towers live Rotterdam optreden KHN

KHN Koninklijke Horeca Nederland aftermovie

Lee Towers live

Foto’s | Lee Towers live Rotterdam optreden KHN