Shirma Rouse swingend op gala van FC Eindhoven!

Shirma Rouse stond swingend op het galabal van FC Eindhoven. Samen met feestband Boston Tea Party! Net zoals vorig jaar stond afgelopen mei hét feest, in het Van Der Valk hotel te Eindhoven, op het programma.

Shirma Rouse en Boston Tea Party swingend op gala van FC Eindhoven | feestband.com

Shirma Rouse en Boston Tea Party swingend op gala van FC Eindhoven | feestband.com

Je moet daarbij denken aan optredens van Marc Elbers, Kimberly en feestband Boston Tea Party én Friend Shirma Rouse. Daarom werd het een geslaagde avond.

Veiling

Tijdens deze avond konden de aanwezigen onder het genot van een maaltijd en muziek genieten van een gezellige avond. Tegelijkertijd werd er volgens traditie een veiling gehouden. Dat wilde zeggen dat er spectaculaire items werden geveild welke zorgden voor een fantastische opbrengst!

R.E.S.P.E.C.T.

Zoals altijd zong de prachtige weer de sterren van de hemel, begeleid door party band Boston Tea Party.

Shirma Rouse en Boston Tea Party swingend op gala van FC Eindhoven!

Samen zorgden ze voor een soulvolle show. Oude hit klassiekers zoals Aretha’s “R.E.S.P.E.C.T.”, “Ain’t Nobody”, Ike en Tina Turner’s “Proud Mary” werden afgewisseld met de moderne soul hits van oa. Bruno Mars’ Uptown Funk!

Shirma Rouse en Boston Tea Party swingend op gala van FC Eindhoven!

Houd dan maar je (voetbal) voetjes van de vloer. Want zo hoort muziek te klinken!

Sexy Als Ik Dans

Shirma Rouse en Boston Tea Party swingend op gala van FC Eindhoven!

En natuurlijk speelden de muzikanten van Boston Tea Party zelf ook een heerlijke set, ditmaal met wat Nederlandstalige nummers zoals “Bloed Zweet en Tranen”, de zomerhit van vorige jaar “Duurt te lang”, en “Sexy Als ik Dans”

Blauw en wit

FC Eindhoven is een Nederlandse voetbalclub sinds 1909 uit Eindhoven. Blauw en wit zijn de clubkleuren (het blauw komt van het toenmalige wapen van Eindhoven), en daarom worden ze wel eens de blauw-witten genoemd. FC Eindhoven speelt zijn wedstrijden in het Jan Louwers Stadion.


VIDEO’S SHIRMA ROUSE

& FEESTBAND BOSTON TEA PARTY
Foto’s | Shirma Rouse swingend op gala van FC Eindhoven!

Info | Shirma Rouse swingend op gala van FC Eindhoven!

Meer informatie extern: