Toppoint’s opening nieuwe locatie Hengelo groot succes met Boston Tea Party

Toppoint’s opening van hun nieuwe locatie op het Hazemeijer complex te Hengelo was een groot succes met cover band Boston Tea Party.

Toppoint's opening nieuwe locatie Hengelo groot succes met Boston Tea Party | feestband.com

Na een hectische periode met veel veranderingen heeft het bedrijf deze periode afgesloten met de verhuizing van het oude hoofdkantoor in Bergentheim naar de nieuwe locatie in Hengelo. Dit alles moest natuurlijk gevierd worden met een groot feest!

Open dag

Eerst was er in de middag de open dag waar er een goede opkomst was met veel belangstelling van klanten, relaties, familie en bekenden. Onder andere werden nieuwe merken op interactieve wijze groots gepresenteerd in de juiste merkbeleving. Zo was er een Piaggio Barista wagen, maar ook een Formule 1 simulator die de hele dag gretig werd gebruikt. Daarnaast zorgde de live-cooking van chef-koks in het nieuwe restaurant voor de nodige culinaire versnaperingen. Samengevat was een zeer geslaagde middag en de reacties op het nieuwe industriële hoofdkantoor waren positief en de mensen waren vol lof.

VIP

’s Avonds vond er een exclusieve vip-avond voor genodigden plaats in het monumentale Hazemeijer fabriekscomplex. Met het complete Toppoint Team en meer dan 400 gasten uit zowel de Benelux, Duitsland, Italië als Frankrijk barstte het feest los.

Toppoint's opening nieuwe locatie Hengelo groot succes met Boston Tea Party | feestband.com

CEO Bas Lensen gaf een korte terugblik van de afgelopen paar jaar en benadrukte dat Toppoint enorm geïnvesteerd heeft in mensen, machines, systemen en een nieuwe brand strategie om daarmee klaar te zijn voor de toekomst. Daarnaast bedankte hij in zijn speech alle trouwe promotionele partners die aanwezig waren. In zijn speech bedankte Bas Lensen ook zijn 85-jarige moeder en zijn vrouw voor alle steun in de afgelopen jaren. Als laatste proostte Bas met de hele zaal op een succesvolle toekomst maar bovenal op een avond met veel plezier.

Boston Tea Party

Er was tijdens de avond live-cooking op vier plekken in de zaal en een foto booth zorgde voor hilarische momenten. De livemuziek werd verzorgd door één van de beste party bands uit Nederland, genaamd Boston Tea Party.

Toppoint's opening nieuwe locatie Hengelo groot succes met Boston Tea Party | feestband.com

Zij kregen met hun tienkoppige formatie de voeten van de vloer en al snel was de complete dansvloer gevuld.

Toppoint's opening nieuwe locatie Hengelo groot succes met Boston Tea Party | feestband.com

Daarnaast was de special act van de avond een optreden van de blaaskapel waar Toppoint collega Gert-Jan Mulstege, die al ruim 18 jaar bij Toppoint werkt, ook in speelt op de snaredrum. De stemming zat er goed in en het feest ging door tot in de kleine uurtjes. Toppoint kan op deze strategische plek zich nog beter presenteren en ontwikkelen en de toekomst met vertrouwen tegemoet zien.

Met dank aan Toppoint en Hengelo’s Weekblad!

Video | Toppoint’s opening nieuwe locatie Hengelo groot succes met Boston Tea Party

Foto’s | Toppoint’s opening nieuwe locatie Hengelo groot succes met Boston Tea Party

Info | Toppoint’s opening nieuwe locatie Hengelo groot succes met Boston Tea Party

Meer informatie extern: