Airport Breda goes back in time voor jubileumfeest Schipper Groep met Boston Tea Party!

Airport Breda goes back in time voor jubileumfeest Schipper Groep met Boston Tea Party! Om die reden was de locatie voor het bedrijfsfeest ditmaal een hele bijzondere. Want de bezoekers werden getrakteerd op een reisje door de tijd. Ten eerste bleken de gasten bij aankomst op de airport op Ibiza aan te komen. Zo kwamen ze in meerdere feestelijke locaties terecht om uiteindelijk in DE club aan te komen waar feestband Boston Tea Party klaar stond voor een muzikale swing avond.

Boston Tea Party

Intussen had de hele groep had er weer zin in!  Net zoals de kleur van het logo van Schipper was de cover band aangekleed in het blauw en speelden ze hun sfeervolle reportoires uitbundig af.

Tegelijkertijd maakten de LED videos het plaatje compleet.

Airport Breda

Breda International Airport (ICAO: EHSE) is een klein vliegveld gelegen tussen Roosendaal en Etten-Leur. Het vliegveld wordt voor allerlei doeleinden gebruikt zoals zakenvluchten, rondvluchten en (proef)lessen.

Zo werd het vliegveld in gebruik genomen op 28 augustus 1949 als zweefvliegveld. Bovendien kunnen sinds 14 juli 1969 motorvliegtuigen gebruikmaken van het vliegveld. Direct naast het vliegveld is een restaurant met uitzicht over de start- en landingsbaan. Intussen is op 1 januari 2008 het vliegveld geprivatiseerd.

Schipper Groep

De historie van de Schipper Groep gaat terug naar 1938. Want in dat jaar werd Schipper Accountants opgericht. Anno 2018 zijn er 12 vestigingen in Zuidwest-Nederland. Onder andere biedt Schipper ondernemers diverse diensten op het gebied van onder meer accountancy, controle, belastingadvies, juridische advisering en algemeen bedrijfseconomisch advies. De Schipper Groep is een verzamelnaam voor vijf labels: Accountants, Fiscaal, Corporate finance, Pensioen, Financieringsadvies, Personeel & Organisatie. Je moet daarbij denken aan no-nonsense, professioneel met een persoonlijke aanpak. “Schipper, de adviseur naast de ondernemer” zegt wie ze zijn en wat ze doen.

Dank

Met dank aan event bureau La Promesse Events

Video  | Airport Breda goes back in time voor jubileumfeest Schipper Groep met Boston Tea Party!

Foto’s | Airport Breda goes back in time voor jubileumfeest Schipper Groep met Boston Tea Party!

Info | Airport Breda goes back in time voor jubileumfeest Schipper Groep met Boston Tea Party!

Meer informatie extern: