Boskalis meets Shirma Rouse en Boston Tea Party in Antwerpen!

Boskalis meets Shirma Rouse en Boston Tea Party in Antwerpen! Wat een feest werd er gegeven! Ten eerste mocht tijdens de Boskalis Corporate Meeting 2018 cover band Boston Tea Party aantreden. Ten tweede trad ook vriendin van Boston Tea Party Shirma Rouse op. Hierdoor werd de Antwerp Engineering Company in Antwerpen omgetoverd tot een soulvolle disco!

Boskalis meets Shirma Rouse en Boston Tea Party in Antwerpen | feestband.com

Shirma Rouse

Verrassing van de avond was dat vriendin van Boston Tea Party Shirma Rouse plaats nam op het podium. Vervolgens kon zij met haar warme stem het publiek gelijk om haar vingers winden. Natuurlijk genoot het personeel van Boskalis van haar verrassingsoptreden.

Boskalis meets Shirma Rouse en Boston Tea Party in Antwerpen | feestband.com

Samen met de feestband knalden ze er heerlijke soulklassiekers in! Onder andere “Freedom”, “Chain Of Fools” en “Natural Woman” van Aretha Franklin mochten niet ontbreken, naast moderne hits zoals “Uptown Funk” van Bruno Mars.

Boston Tea Party

Overal waar deze feestband optreed komt het publiek gelijk los. Want de drie zangeressen verzorgen samen met de rasmuzikanten een wervelende show waar je gewoon niet stil bij kunt staan! Swingend zingen en spelen ze er op los, kleden zich meerdere malen om en maken er zelf een enorm feest van op het podium. Zo kon het publiek genieten van klassiekers zoals “Is it Love”, “Disco Inferno” en de altijd vrolijke en aanstekelijke “YMCA”!

Boskalis meets Shirma Rouse en Boston Tea Party in Antwerpen | feestband.com

Boskalis meets Shirma Rouse en Boston Tea Party in Antwerpen | feestband.com

Natuurlijk mogen huidige popnummers als bijvoorbeeld “Fireworks” van Katy Perry ook niet ontbreken. Bovendien werden de feestnummers in een prachtige bigband style enthousiast uitgevoerd!

Boskalis

Koninklijke Boskalis Westminster N.V. is een toonaangevende expert op het gebied van baggeren en maritieme dienstverlening en creëert nieuwe horizons voor al haar stakeholders. In de afgelopen honderd jaar is Boskalis uitgegroeid van een lokale Sliedrechtse baggeraar tot een wereldwijde marktleider op het gebied van baggeren en inland infra, offshore energy, en sleep- en bergingsdiensten. Tot de hoogtepunten behoren de belangrijke rol die de onderneming heeft gespeeld in de totstandkoming van de Deltawerken na de watersnoodramp van 1953, de beursgang en het verkrijgen van het predicaat ‘Koninklijke’ in 1971. Haar betrokkenheid bij baanbrekende internationale projecten zoals de aanleg van de Øresund Tunnel tussen Zweden en Denemarken en de internationale luchthaven van Hongkong in de jaren ’negentig. En meer recentelijk, de uitbreiding van onze offshore-activiteiten met de overname van Dockwise en Fairmount.

Dank

Met dank aan Fijnevent.nl

Foto’s | Boskalis meets Shirma Rouse en Boston Tea Party in Antwerpen!

Info | Boskalis meets Shirma Rouse en Boston Tea Party in Antwerpen!

Meer informatie extern: