Artiesten
| Barry Hay

Barry Hay rockt op privefeest met klassieker Radar Love

Barry Hay rockte met klassieker Radar Love op een privéfeest op Landhuis Roucouleur te Vught! En wie kent hem nu niet? Want al sinds de jaren ’60 is Nederlands enige echte rocker niet van het podium af te slaan. De frontman van Golden Earring trad speciaal samen op met Boston Tea Party. Daardoor werd het een avond om nooit te vergeten voor iedereen die aanwezig was.

Natuurlijk wilden alle bandleden maar al te graag met Barry op de foto! Want zo’n uniek moment maak je niet vaak mee. Say cheese!

Radar Love

Radar Love, de grootste internationale hit van de Haagse rockformatie, betekent in 1973 de grote doorbraak van de groep. Daarom kon dit nummer nu natuurlijk niet ontbreken tijdens dit speciale event.

Vervolgens zongen meer dan 130 gasten luidkeels mee, en Barry genoot zelf net zo hard! Al met al een heel geslaagd feest!

O’G3ne

Voordat het echte grote feest werd gevierd, begon de dag eerder met een sit-down diner in de diner-tent. Tegelijkertijd werden de gasten vermaakt door een fantastisch optreden van de zanggroep O’G3ne. De zusjes zongen natuurlijk weer de sterren van de hemel. Vervolgens werden de gasten na het eten ontvangen in de mooi versierde feest-tent.

Coverband

De absolute party band Boston Tea Party heeft de hele avond het publiek vermaakt met talloze hit-klassiekers, en werd afgewisseld door een fijne DJ.

Barry Hay rockt op prive feest met klassieker Radar Love en BTP feestband (37)

Kortom, het hoogtepunt van de avond was dus ongetwijfeld het verrassingsoptreden van Barry. Na zijn rocknummers nam hij afscheid, en mocht de coverband BTP de avond afsluiten met vrolijke dans en spring nummers. De tent stond letterlijk meerdere malen op z’n kop.

Met dank aan de perfecte organisatie van de Arjen van Dijk Groep!

Foto’s | Barry Hay rockt met klassieker Radar Love

Barry Hay viert rockt met klassieker Radar Love

Meer informatie extern: