Het Paard zet ACM in the spotlight met feestband Boston Tea Party!

Het Paard zet ACM in the spotlight met feestband Boston Tea Party! De uitgaansgelegenheid Paard Den Haag was even het middelpunt van feest vanwege het 5-jarig bestaan van het ACM (Autoriteit Consument en Markt). Ook werd er afscheid genomen van de directeur.

Boston Tea Party

Om er een knallend en fantastisch feest van te maken werd coverband Boston Tea Party uitgenodigd. De vrolijke en enthousiaste zangeressen kregen het publiek gelijk mee. De stemming was opperbest, en iedereen deed goed mee. Van discoknaller Y-M-C-A tot aan I’m Every Woman: de band speelde vol overgave, en hadden net zo veel plezier in het programma als het blije én dansende publiek.

Bekijk de filmpjes onder voor een impressie van deze avond!

Het Paard

Het Paard van Troje is sinds begin jaren ’70 dé poptempel en club van Den Haag. Tal van popartiesten hebben opgetreden in het Paard, zowel uit binnen- als buitenland. Het accent lag – en ligt – daarbij op kwaliteitspop. In 1980 gaf de nu wereldberoemde popgroep U2 een concert in het Paard en later zouden ook Mick Jagger (in 1982), Prince (in 1988) en Pearl Jam (in 1992) hier optreden. In de jaren negentig bleek een middelgroot poppodium hard nodig voor de vele popacts die Nederland, en zeker Den Haag (net als in de jaren zestig weer popstad nr 1), kende. Vandaar dat het pand aan de Prinsegracht in 2003 naar ontwerp van meesterarchitect Rem Koolhaas in een modern jasje werd gestoken. In 2017 veranderde de naam van de Haagse poptempel terug in simpelweg Paard.

ACM

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) is een onafhankelijke toezichthouder die zich sterk maakt voor consumenten en bedrijven. ACM houdt toezicht op de mededinging, een aantal specifieke sectoren en het consumentenrecht. Met als doel een gelijk speelveld met bedrijven die zich aan de regels houden, en goedgeïnformeerde consumenten die voor hun recht opkomen.

Consumenten kunnen bij ACM gratis informatie en advies krijgen. Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat je problemen hebt met een bedrijf. Men kan dit melden bij ConsuWijzer. ConsuWijzer geeft dan advies over hoe dit opgelost kan worden. Met dat advies weet je waar je recht op hebt en hoe je dat recht kunt halen. Blijkt uit de klacht dat het bedrijf de wet overtreedt, dan treedt het ACM op.

Dank

Met dank aan ACM, Rene Oelers voor de filmpjes en Leonie Kuizinga voor de foto’s!

Video | Het Paard zet ACM in the spotlight met feestband Boston Tea Party!

Foto’s | Het Paard zet ACM in the spotlight met feestband Boston Tea Party!

Info | Het Paard zet ACM in the spotlight met feestband Boston Tea Party!

Meer informatie extern: