Château Neercanne toplocatie voor personeelsfeest Medtronic in Maastricht

Château Neercanne in Maastricht, het enige terrassenkasteel van Nederland, was in oktober de locatie voor het personeelsfeest van Medtronic. In het zuidelijkste puntje van Nederland werd het feest groots ondergronds gevierd in de mergelgrotten.

Château Neercanne Maastricht feest personeel bedrijf in de grot

Château Neercanne Maastricht feest personeel bedrijf in de grot

Château Neercanne Maastricht lunchrestaurant Auberge

Château Neercanne Maastricht lunchrestaurant Auberge

L’Auberge

In de voormalige kapel is ook het huiselijke lunchrestaurant l’Auberge gevestigd. Het bekende restaurant is sinds 2012 gewaardeerd met een door Michelin uitgereikte Bib Gourmand! Kortom: een toplocatie voor een bijzonder feest.

TOP! hoogstaande verzorging bandleden door L’Auberge bij feest in Château Neercanne Maastricht

TOP! hoogstaande verzorging bandleden door L’Auberge bij feest in Château Neercanne Maastricht

Michelinster

In het kasteel zelf huist het door Michelin met ster bekroonde restaurant. Wat je daardoor natuurlijk ook wel kon zien aan de werkelijk sublieme verzorging van band en crew. 😀
Het à-la-carte-restaurant heeft namelijk een rijke culturele en culinaire traditie. Daarnaast biedt het Frans georiënteerde restaurant een adembenemend uitzicht over de historische baroktuinen en het groene Jekerdal.

Mergelgrot

Ofschoon de mergelgrotten uitnodigen tot een heerlijk aperitief vormden ze ditmaal een buitengewoon decor voor het geweldige feest voor Medtronic! Zo werd er lopend door de gangen in elke zaal een feestelijk gevoel meegegeven.

Château Neercanne Maastricht feest in de Mergelgrot

Château Neercanne Maastricht feest in de Mergelgrot

Medtronic

Medtronic is een wereldwijd vooraanstaand bedrijf op het gebied van de medische technologie, diensten en oplossingen. Immers, Medtronic helpt elk jaar de gezondheid en het leven van miljoenen mensen te verbeteren. Waardoor het afgelopen jaar meer dan 65 MILJOEN MENSEN werden geholpen! Vandaar dat alles uit de kast werd gehaald om het personeel te bedanken voor hun goede werk.

Feestband

Onder andere Feestband Boston Tea Party verzorgde met de drie zangeressen Kim, Na’omi & Marilyn als stralend middelpunt weer een spectaculaire show! Heerlijke meezingers zoals bijvoorbeeld niet alleen Fireworks van Katy Perry, maar bijvoorbeeld ook Freed from Desire (van Gala) werden enthousiast ontvangen door het dansende publiek.

Bekijk de foto’s hieronder om de geheimzinnige sfeer in dit grottenstelsel te proeven!

Foto’s | Château Neercanne toplocatie voor personeelsfeest Medtronic in Maastricht

Video | feest in de grot van Château Neercanne Maastricht

Freed from desire! lala-lala-lalaalaaa..

Info | Château Neercanne toplocatie voor personeelsfeest Medtronic in Maastricht

Meer informatie: