Housewarming party opening Zinder Podium Tiel

Bij de housewarming party van de opening van de nieuwe locatie van Zinder Podium speelde als eerste band ever feestband Boston Tea Party. Waarom? Omdat het dé superspontane TOP-feestband van Nederland en volgens insiders Neerlands beste en vooral leukste feestband is! Kortom, met het Feest der Herkenning en een absolute spektakelshow is dit 10-tal dé garantie voor een volledig geslaagd feest waar stilstaan geen optie is! 😀

Feestband Boston Tea Party, eerste band Zinder Podium

Als eerste band ooit mocht Boston Tea Party het nieuwe podium inwijden. Nadat de avond werd geopend stroomde de zaal snel vol. Zodoende kwam een enthousiast publiek van jong en oud binnenlopen dat helemaal klaar was voor een gezellige avond.

Housewarming Party Opening Zinder Podium Tiel | feestband.com

Disco Inferno

In de zaal beneden schenen de gekleurde, flikkerende lichten en verscheen een waas aan stoom. De muziek klonk nog wat zacht. Terwijl achter de tap de medewerkers klaar stonden om het publiek van drankjes te voorzien werd de muziek harder gezet. Daarna stond plots Bosten Tea Party op het podium. Nadat het nummer Disco Inferno ingezet werd en door de speakers klonk swingde iedereen gezellig mee.

Vinchenzo “The Voice Of Holland” van grote hit nummer Daily

Ook is er een optreden van het Tielse talent Vinchenzo, die op dit moment een grote hit heeft met het nummer Daily. Vanaf 19.30 uur stonden de eerste fans van Vinchenzo al voor de deur en hebben ze even moeten wachten op hun grote idool te zien optreden. Vinchenzo Tahapary is geboren en opgegroeid in Tiel. De 17-jarige zanger is bekend geworden door het programma ‘The Voice Of Holland’ waarin hij derde werd. Dit talent mag dus niet ontbreken op de Housewarming Party in Zinder.

ledscherm video setup met extra licht band met ledwall | feestband.com

Foto’s | Housewarming Party Opening Zinder Podium Tiel | feestband.com

 

Info | Housewarming Party Opening Zinder Podium Tiel | feestband.com