DO live met feestband Boston Tea Party: hét muzikale hoogtepunt voor elk feest!

DO live met feestband Boston Tea Party: hét muzikale hoogtepunt voor elk feest! Iedereen kent deze zangeres van haar fantastische stem. Met haar loepzuivere en betoverende stemgeluid geeft zij al meer dan 10 jaar haar eigen nummers en covers een unieke sound.

Awards

Daardoor is alleskunner DO een graag geziene gast op vele festivals, grote events, en heel veel feesten en partijen! Ze scoorde een wereld hit met haar dance nummer “Heaven”, kreeg meerdere awards in binnen en buitenland, en heeft vele (eigen) hits op haar naam staan: denk aan “Voorbij” samen met Marco Borsato, of de geweldige cover “Hij gelooft in mij”.

DO live met feestband Boston Tea Party hét muzikale hoogtepunt voor elk feest | feestband.com

Boston Tea Party

De samenwerking tussen DO en feestband Boston Tea Party zorgt voor vuurwerk! Zij is een echt podiumbeest, met heel veel live-ervaring. Optreden met een liveband breng het beste naar boven bij deze Brabantse top zangeres, en Boston Tea Party is daar haar beste keuze in.

DO live met feestband Boston Tea Party hét muzikale hoogtepunt voor elk feest | feestband.com

Deze veelzijdige én ervaren band bestaat uit de meest waanzinnige en eigenwijze muzikanten uit heel Nederland, die samen fantastisch klinken. In combinatie met een groot LED scherm, een creatieve setup die daarmee samengaat met de licht show, is het een visueel spektakel.

Spelen met ras artieste DO is voor deze coverband dan ook een cadeautje. Naast het begeleiden van DO kan deze 10-koppige big band de rest van de avond entertainen met de meest heerlijke en herkenbare (klassieke) hits: dé garantie voor een volledig geslaagd feest!

DO live met feestband Boston Tea Party hét muzikale hoogtepunt voor elk feest | feestband.com

Happy

Met heerlijke uptempo nummers zoals Beyonçé’s “Love On Top”, Bruno Mars’ “Treasure” en Dolly’s “9 To 5” zorgen Do en de Boston Tea Party voor de ultieme party beleving! Daarnaast komen haar prachtige ballads ook voorbij. Kortom, wil je een feest waar nog lang over nagesproken wordt? Boek dan nu deze wereldzangeres met live band!

Boek

Neem HIER contact op om alle mogelijkheden te bespreken!

Video | DO live met feestband Boston Tea Party

Foto’s | DO live met feestband Boston Tea Party

Info | DO live met feestband Boston Tea Party

Meer informatie extern: