Groothandel VHC Jongens BV verwent zichzelf met optreden Boston Tea Party!

Groothandel VHC Jongens BV verwent zichzelf met optreden Boston Tea Party! Ditmaal ging het er even niet om nu zelf de juiste hoeveelheden drank en gerechten te bezorgen. In dit geval liet de groothandel zichzelf eens goed verwennen!

Groothandel VHC Jongens BV

Boston Tea Party

En wie anders dan de fijne coverband Boston Tea Party kon aan de wens voldoen? Met de vrolijke zangeressen en de altijd enthousiaste muzikanten werd het een perfect feest. Tel daar de fijnste hits zoals “Sexy als ik dans”, “Leef!”, “This is what it feels like” en “I gotta feeling” bij op en de avond kon niet meer stuk.

Groothandel VHC Jongens BV

Hard werken

Gewone jongens, hard werken en meedenken. Dé slogan van het bedrijf. VHC Jongens BV werkt in verhouding met veel gezichten langs de weg. Als een klant een vraag heeft of een klacht of een verzoek dan belt hij niet naar de klantenservice maar krijgt hij/ zij de juiste contactpersoon aan de lijn. Die pakken dat op en zorgen dat hun persoonlijke relatie geholpen wordt. Het bedrijf gelooft in hard werken. Daarom draait bij hun alles 24 uur per dag door. Samen met de klant hard werken is de sleutel tot succes. Voor de groothandel én voor de klant.

VHC Jongens BV levert als groothandel niet alleen kwaliteitsproducten, zij levert de complete mix; de tevreden gast.

Foto’s | Groothandel VHC Jongens BV verwent zichzelf met optreden Boston Tea Party!

Info | Groothandel VHC Jongens BV verwent zichzelf met optreden Boston Tea Party!

Meer informatie extern: